X 
Cazul Șor stiri: 594

Elevi și profesori, evacuați în urma unei alerte false cu bombă la Bălți

22 sep. 14:48   Nordul Moldovei
2131 0

Elevii, profesorii și angajații din cadrul a două instituții de învățămînt din orașul Bălți au fost evacuați astăzi după ce cineva a alertat că ambele clădiri ar fi minate.

Incidentul s-a produs în jurul orei 12:00. La fața locului, serviciile specializate au efectuat verificări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

„În rezultatul verificărilor nu a fost depistat niciun obiect explozibil, iar instituțiile și-au reluat activitatea. Oamenii legii continuă investigațiile în vederea identificării autorului alertei cu bombă”, a declarat ofițerul de presă, notează Noi.md cu referire la stiri.md.

Autorul alertei false riscă amendă de pînă la 42.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore ori închisoare de pînă la doi ani.

Amintim că în data de 18 septembrie, la liceul Mihai Grecu din capitală, la fel, au fost evacuați elevii și profesorii în urma unei alerte false cu bombă.


Ulterior, oamenii legii au depistatt autorul apelului - acesta s-a dovedit a fi un elev din același liceu. El a declarat ca a recurs la un asemenea gest pentru a pleca mai devreme acasă de la ore.

0
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?