Cîți pretendenți la funcția de primar au depus pînă acum dosarele la Bălți

22 sep. 17:00   Nordul Moldovei
2162 0

Șase pretendenți la funcția de primar al municipiului Bălți au depus actele pentru înregistrarea în cursa electorală. Informația a fost confirmată de către Svetlana Colesnic, președinta Consiliului Electoral al Circumscripției Electorale municipale Bălţi nr.2.

Potrivit ordinii prealabile, prima poziție în buletinul de vot îi revine lui Vladimir Rusu, de la Partidul Acțiune și Solidaritate. Pe locul doi este Ion Straciuc, candidatul Partidului Acasă Construim Europa.

Pe locul trei este Maxim Moroșan, înaintat de Partidul Socialiștilor, iar pe locul patru este Alexandru Gustoi, de la Partidul Comuniștilor, notează Noi.md cu referire la IPN.

Candidatul Partidului Liberal Democrat, Sergiu Burlacu, are preliminar locul cinci în buletinul de vot. Pretendentului din partea Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei, Aureliu Filip, îi revine preliminar poziția a șasea.

Teodor Moraru și Ion Ciobanu, care intenționează să candideze independent, au solicitat liste de subscripție pentru a aduna semnături de la susținători.


Pentru a candida independent la funcția de primar pretendenții trebuie să acumuleze 1028 de semnături și să le prezinte la consiliul electoral pînă în data de 5 octombrie. Scrutinul urmează să aibă loc în data de 5 noiembrie.

0
0
0
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?