X 

Cînd va fi deschisă strada din centrul orașului Sîngerei

22 sep. 11:58   Nordul Moldovei
1562 0

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, a inspectat în nordul țării mersul lucrărilor de reparație pe tronsonul de 7 km din centrul orașului Sîngerei, drum care a fost deteriorat în perioada cînd a fost construită centura orașului.

"Lucrările merg bine: drumarii sînt concentrați acum pe execuția sistemului de drenaje, care va permite colectarea și evacuarea apelor pluviale. Am vorbit cu primarul și cu antreprenoprii și pînă la sfîrșitul anului, strada va fi deschisă circulației.

Alt obiect pe care l-am văzut este nodul rutier de lîngă orașul Bălți pe drumul M5 frontieră cu Ucraina. Lucrătorii mai au de amenajat bordura, trotuarele, sistemul de evacuare a apelor și finisarea peretelui de sprijin.

Și aici planificăm să deschidem podul pentru circulație pînă la sfîrșitul anului. Acest drum face parte, probabil, din unul din cele mai importante și complexe noduri rutiere ale Moldovei care unește șoselele naționale spre Ucraina și spre România", a menționat Andrei Spînu în rețelele sociale, notează Noi.md.

Oficialul a mai adăugat că Ministerul, pe care îl conduce, se va asigura ca în 2024 pe ambele drumuri: cel de la Sîngerei și cel de la Bălți, cetățenii să poată circula în mod rapid și sigur.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?