Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1730

Călătoriile cu troleibuzul la Bălți s-ar putea scumpi

25 noi. 2022,, 18:30   Nordul Moldovei
1569 0

Transportul public electric din municipiul Bălți ar putea 5 lei. Totul din cauza creșterii prețului la energia electrică. Asta a declarat consilierul municipal, Sergiu Burlacu, după ședința Consiliului municipal Bălți.

„S-a făcut tot cel necesar pentru ca să fie inițiată procedura de aprobare a unui nou tarif majorat. În procesul verbal din 15, luna a 11-cea 2022, anterior, a avut loc Ședința Consiliului de Administrare a Întreprinderii Municipale Direcția de Troleibuze Bălți, unde au fost examinate mai multe chestiuni printre care posibilitatea de majorare a prețului pentru o călătorie a pasagerilor cu transportul public electric, la fel și majorarea prețului abonamentelor. Astfel, în procesul verbal, conducerea Întreprinderii Municipale majorarea prețului de la trei pînă la cinci lei, justificînd-și această majorare într-un mod aberant. Am făcut atenționare asupra faptului că urmează a fi diminuate mai multe cheltuieli administrative ale acestei întreprinderi municipale, astfel încît milioane bune de lei anual vor fi economisiți”, a declarat consilierul municipal Sergiu Burlacu, scrie tvn.md.

Menționăm că, în prezent, o călătorie cu troleibuzul la Bălți costă 3 lei, iar ultima dată prețul pentru călătoriile cu transportul public din municipiul Bălți au crescut în luna martie 2022.

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий