Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Liviu Dragnea anunță ce va face noul Guvern al României

16 dec. 2016,, 09:31   Externe
2892 0

Foto : expresmagazin.ro

Promisiunile preelectorale se prelungesc. Guvernul va introduce TVA zero pentru vânzarea de locuințe, pentru publicitate și pentru materiile prime din agricultură, a anunțat liderul PSD, Liviu Dragnea, care se pregătește să formeze viitorul Cabinet al României.


De la 1 martie vor intra în vigoare unele măsuri: TVA zero pentru vânzarea locuințelor, pentru publicitate și pentru materiile prime din agricultură, a spus Liviu Dragnea, fără detalii.

El a mai anunțat reducerea impozitelor pentru microîntreprinderi de la 2% la 1% și majorarea de la 100.000 de euro la 500.000 de euro a plafonului de venituri pînă la care o firmă se poate înscrie în categoria microîntreprinderilor.

De asemenea, impozitul pe transferul proprietăților cu o valoare mai mică de 450.000 de lei va fi zero.

De menționat că liderul PSD și fost membru al Partidului Democrat, Dragnea a fost ministrul Administrației și Internelor în cabinetul lui Emil Boc, în perioada ianuarie-februarie 2009. Apoi a fost desemnat pentru preluarea funcţiei de viceprim-ministru şi a portofoliului Administraţiei şi Dezvoltării Regionale, unul dintre cei mai influenţi oameni din Cabinetul Ponta II.

Influenţa lui Dragnea a crescut foarte mult în PSD începînd cu anul 2010, anul preluării preşedinţiei partidului de către Victor Ponta, el fiind susţinătorul "proiectului Ponta" şi "prieten şi camarad" cu acesta.

Pe parcursul anului curent Liviu Dragnea a fost de două ori trimis în judecată de procurorii DNA într-un dosar, în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu.

Anterior Liviu Dragnea a fost acuzat de procurorii DNA ca ar fi pus la punct un sistem national de influență prin care ar fi fraudat votul la referendumul din 29 iulie 2012 de demitere a presedintelui Traian Basescu. Potrivit procurorilor anticoruptie, Dragnea ar fi folosit zece metode pentru fraudarea votului, printre care votul multiplu, turismul electoral si falsificarea de semnaturi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?