Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

„Viorica-Cosmetic” își premiază clienții cu prilejul Anului Nou (VIDEO) ©

15 dec. 2016,, 14:20   Societate
2683 0
Foto: noi.md

Rețeaua de magazine ale companiei „Viorica-Cosmetic” își premiază clienții.


În perioada 7 noiembrie – 30 decembrie, dacă faci o cumpărătură în sumă de 150 de lei, ai toate șansele să cîștigi unul dintre cele trei super premii și alte o mie de produse marca „Viorica-Cosmetic”.

Primul cîștigător care s-a ales cu un super premiu este Rodica Crețu, originară din satul Merenii Noi, raionul Anenii Noi. Învingătoarea s-a ales cu o tabletă de ultimă generație, iar cel mai mulțumit de premiu este fiul acesteia.

„Am cumpărat un set pentru bebeluși. Era pentru o finuță. Iar după cîteva săptămîni am fost sunată de reprezentanții «Viorica-Cosmetic» și mi-au spus că am cîștigat”, a menționat Rodica Crețu.

Produsele „Viorica-Cosmetic” și-au găsit un loc aparte în casa Rodicăi Crețu. Ea susține că se folosește de acestea încă din adolescență. Printre cele mai preferate produse se numără cremele de față și cele pentru mîini, șampoanele, uleiurile pentru copii, iar mai nou – și soțul ei se folosește de produsele „Viorica-Cosmetic”, aratîndu-se foarte mulțumit.

„Viorica-Cosmetic” pune la dispoziția clienților săi un mare asortiment de cadouri cu prilejul Anului Nou. Procurînd produse cosmetice sau parfumuri pentru tine sau celor dragi ție, poți deveni cîștigătorul unui laptop, unui smartphone sau al unuia dintre alte 500 de premii marca „Viorica-Cosmetic”.

Extragerea pentru smartphone și alte 250 de premii marca „Viorica-Cosmetic” va avea loc la 16 decembrie în unul dintre magazinele de firmă ale companiei. Mai multe detalii puteți afla pe site-ul viorica.md.



0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?