X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Ochișanu, despre cea mai mare realizare a sa din 2016

13 dec. 2016,, 15:00   Showbiz
6363 0

Foto: facebook.com

Se apropie finele anului. Cu bune, cu rele, pentru fiecare persoană acesta a trecut diferit. Vedetele noastre însă se pot lăuda cu realizări frumoase an de an.


Contactată de NOI.md, interpreta Adriana Ochișanu a mărturisit că cea mai mare realizare a sa din 2016 este sarcina.

„Sarcina mi-a adus bucurii. Am așteptat cu mare drag noutatea că voi fi mamă. Este un copil mult dorit și așteptat!”, ne-a mărturisit interpreta. Pe lîngă acest eveniment destul de important din viața artistei, au existat o mulțime de alte realizări frumoase, majoritatea dintre ele fiind pe plan profesional.

Concertul „Lume, asta-s eu”, susținut de Adriana Ochișanu chiar de ziua ei, nu a putut fi trecut cu vederea pur și simplu. Interpreta ne-a spus că a avut și o mulțime de alte concerte private. La fel, în anul curent artista a reușit să lanseze patru piese noi, să realizeze două colaborări interesante.

În luna decembrie interpreta participă la mai multe evenimente private, iar seara de Revelion o va petrece pe o scenă din România, muncind.

„Îmi doresc ca anul 2017 să fie la fel de fructuos ca și 2016”, ne-a spus pe final Andriana Ochișanu. În ceea ce privește darurile de sărbători, artista a menționat că în primul rînd îi va bucura pe cei mai apropiați sufletului său, însă pentru ea își dorește sănătate și ca fetița pe care o așteaptă să fie bine.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?