Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Declaraţiile bănuiţilor reţinuţi în cazul de răpire a unei fete (VIDEO)

9 dec. 2016,, 12:15   Societate
5694 0

Полиция задержала четырёх парней, похитивших девушку в столице
Foto: publicverdict.ru

În ziua de 7 decembrie curent, o locuitoare a raionului Ialoveni, în vîrstă de 47 ani, s-a adresat după ajutor poliţiştilor sectorului Rîşcani ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, spunînd că fiica sa, în vîrstă de 19 ani, ar fi fost urcată cu forţa într-un automobil de către nişte tineri în preajma unui centru comercial şi pînă în prezent nu cunoaşte nimic despre locul aflării ei.

Respectiv, au fost mobilizaţi ofiţeri de investigaţii pentru a cerceta cazul şi elucida circumstanţele exacte în care a avut loc. Ca urmare a măsurilor demarate pe urme fierbinţi, forţele de ordine au constatat că în acest caz au fost implicaţi patru tineri, cu vîrstele cuprinse între 20 şi 23 de ani, domiciliaţi în capitală. Trei dintre aceştia au fost localizaţi şi reţinuţi în Chişinău, iar al patrulea individ a fost localizat şi reţinut în raionul Basarabeasca, unde plecase împreună cu victima la un cunoscut de-al său. El are 22 ani și anterior ar fi avut relaţii cu victima.

Toţi cei patru bănuiţi au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, fiind cercetaţi penal pentru răpire de persoană. Este de menţionat că doi dintre aceştia anterior au fost judecaţi pentru jaf şi huliganism, iar unul se afla în căutare pentru escrocherii. În cadrul audierilor demarate indivizii au declarat cu lux de amănunte circumstanţele incidentului, iar fostul prieten al victimei a declarat că ar fi recurs la acţiuni violente din cauza geloziei, victima fiind văzută în anturajul unor tineri necunoscuţi.

Dacă instanţa de judecată îi va recunoaşte vinoveţi de cele incriminate, atunci ei riscă o pedeapsă cu închisoare de la 6 pînă la 10 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?