X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Gala Studenților Originari din Moldova nu se va desfășura sub umbrela BRD

9 dec. 2016,, 08:30   Societate
1860 0
Gala Studenților Originari din Moldova nu se va desfășura sub umbrela BRD
Foto: brd.gov.md

Organizatorii Galei Studenților Originari din Republica Moldova au făcut un apel pe platforma Guvern 24 pentru a colecta suma necesară organizării evenimentului de anul acesta.


De anul acesta evenimentul nu se va desfășura sub umbrela Biroului pentru Relații cu Diaspora, dar va deveni un proiect independent.

Tinerii își propun colectarea sumei de 3500 euro pentru a asigura evenimentul cu o locație și o logistică reușită. Deocamdată pe platforma Guvern 24 a fost posibilă colectarea a doar 12% din suma necesară pentru organizarea evenimentului.

Reamintim că Gala Studenților Originari din Republica Moldova este un concurs național ce are drept scop identificarea și promovarea studenților originari din RM care urmează studii superioare la universități internaționale și obțin rezultate academice și extra-curriculare remarcabile. Gala este un proiect ce a fost inițiat de asociația “Jeunes Moldaves” din Franța alături de o echipa de tineri din Diasporă și a fost organizată timp de trei ediții consecutive în parteneriat cu Biroul pentru Relații cu Diaspora.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?