Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

A fost agresat și lăsat în portbagajul propriei mașini

7 dec. 2016,, 09:34   Societate
2739 0

A fost agresat și lăsat în portbagajul propriei mașini
Foto: protv.md

În dimineața zilei de 6 decembrie, un echipaj de patrulare a fost sesizat de IP Orhei, precum că în urma unui apel telefonic o persoană de gen masculin solicită ajutor.


Acesta, prin telefon a povestit polițiștilor că se află în portbagajul propriului automobil și abandonat probabil pe marginea unui traseu. Tot el a declarat ofițerilor, că cu ceva timp în urmă se afla în satul Peresecina din raionul Orhei unde a fost agresat fizic de niște cunoscuți și urcat cu forța în portbagaj.

În urma acestor informații, echipajul de patrulare s-a deplasat pe urme fierbinți, efectuînd măsuri investigative de depistare a mașinii.

Timp de cîteva minute, ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare au depistat autovehiculul menționat, în satul Romănești din raionul Strășeni. Automobilul era descuiat, iar în timpul verificării portbagajului de către polițiștii de patrulare a fost depistată victima care avea semne vizibile de agresiune fizică. Dacă inspectorii de patrulare nu reușeau să îl salveze la timp, acesta risca să se asfixieze.

Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 35 de ani, locuitor al municipiului Chișinău. Cercetările polițienești au stabilit, că în noaptea zilei de 6 decembrie, victima împreună cu 5 cunoscuți au consumat băuturi alcoolice într-un local din satul Peresecina. La un moment dat, între ei s-a iscat un conflict, unde tinerii cu vîrsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, i-au aplicat mai multe lovituri în regiunea capului, l-au urcat în portbagaj și s-au deplasat într-o direcție necunoscută.

La moment, dintre cei 5 suspecți, 4 au fost reținuți. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă amendă în valoare de 27 500 de lei sau închisoare de la 2 la 10 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?