X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1415

Cel mai bătrîn inculpat din istoria Marii Britanii a împlinit 101 de ani

7 dec. 2016,, 01:00   Externe
3262 0
Самому старому подсудимому в истории Великобритании исполнился 101 год
Foto: lenta.ru

Cel mai bătrîn locuitor al Regatului Unit al Marii Britanii, care a ajuns vreo dată pe banca acuzațiilor, este un locuitor al orașului Birmingham, care a împlinit 101 ani, comunică publicația Daily Mail.


Fostul șofer de camion este suspectat de acțiuni cu caracter sexual în raport cu minori. Potrivit datelor acuzării, în perioada anilor 1974-1983, el a comis o serie de crime în garajul de lîngă casa lui. Victimele sale au fost două fete și un băiat.

Victimele au apelat la poliție cu un an în urmă. În urma anchetei bărbatul în etate a fost acuzat de 17 atacuri sexuale, 12 cazuri de comportament indecent în raport cu copiii și două tentative de a comite infracțiuni sexuale mai grave. Detaliile nu sînt specificate.

În cadrul audierilor inculpatul a confirmat că unele dintre incidente declarate de victime într-adevăr au avut loc. Totodată, el a negat că ar fi încercat să comită infracțiuni sexuale grave.

In cadrul primei ședințe judecătorul a avertizat juriul că inculpatul nu poate auzi, de aceea el beneficiază de serviciile unui mediator, care va repeta cu voce tare întrebările și alte informații importante.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав