X 
Cazul Șor stiri: 599

Saudiţii i-au dăruit unui muncitor sărac aur şi smartphone-uri (FOTO)

6 dec. 2016,, 21:00   Război în Ucraina
5718 0

Жители Саудовской Аравии осыпали уборщика-мигранта золотом и смартфонами
Foto: life.ru

Un munciutor din Bangladesh dintr-o dată a devenit celebru, cînd de el şi-a bătut joc pe Instagram un utilizator necunoscut.


Naser al-Islam Abudl Karim din Republica Bangladesh, care lucrează gunoier în Arabia Saudită, a avut norocul să fie imortalizat pe o fotografie de un utilizator de Instagram, publicată pe Internet. În fotografie Karim se uită la bijuteriile din aur în vitrina unui magazin.
„Acest om merită să se uite numai la gunoi”, a comentat autorul fotografiei.Karim nici nu ştia că este fotografiat. Or, fotografia unui om care nu are bani pentru bijuterii din aur i-a înduioşat pe saudiţi şi în scurt timp ei au distribuit-o de peste 6500 de ori.Utilizatorii au reuşit să determine locaţia magazinului după reflectarea în oglindă şi au decis să adune cadouri pentru Karim. În consecință, gunoierul a devenit posesor al bijuteriilor la care se uita, al cîtorva saci de orez şi miere, smartphone-uri Apple iPhone 7 şi Samsung Galaxy, precum şi al unui bilet pentru a pleca în Patrie.Salariul lunar al gunoierului era de 187 de dolari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?