X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Incendiul din California: numărul victemilor a ajuns la 30

4 dec. 2016,, 23:51   Externe
1963 0

Фото: zn.ua

Cel putin 30 de persoane au murit după ce hala in care se desfasura evenimentul a luat foc. Asemanarea cu ceea ce s-a intamplat in clubul Colectiv este la fel de sumbra.

UPDATE 23.30: Poliţia din Comitatul Alameda a anunţat că echipajele de salvare au recuperat 30 de cadavre din clădirea distrusă complet în urma incendiului. Ray Kelly, un oficial al poliţiei, a afirmat că în clădire se aflau între 50 şi 100 de persoane, însă multe dintre persoanele iniţial considerate dispărute au fost găsite şi sunt tefere.

"Avem confirmarea că numărul morților este de 30. Este un număr astronomic și nu am terminat", a declarat sergentul. Un precedent bilanț menționa 24 de morți în acest incendiu a cărui origine nu a fost deocamdată stabilită.


Clădirea, situată în cartierul Fruitvale, găzduia complexe în care oamenii munceau și locuiau și nu avea sistem antiincendiu, a declarat un reprezentant al pompierilor pentru un ziar local.

Postul local KTVU a transmis că pompierii din Oakland au răspuns unui apel cu privire la izbucnirea unui incendiu la un depozit, vineri, la ora locală 23,30, și că sâmbătă dimineață încă se aflau la locul incendiului.

Pompierii au declarat pentru KTVU că în interiorul depozitului se aflau circa 50 de oameni. Potrivit poliției, în clădire își desfășoară activitatea un grup de artiști, care își au acolo studiourile.

Prietenii și rudele participanților la petrecere au intrat sâmbătă dimineața pe paginile de social media pentru a afla vești despre cei dragi, potrivit East Bay Times. Unii au postat imagini și mesaje pe Facebook despre persoane de care nu reușeau să dea, în timp ce alții au transmis că au putut să scape nevătămați, potrivit sursei citate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?