X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 161
Transnistria stiri: 1458

Poliţia a confiscat de la Kirkorov 100 de mii de euro în calitate de probe materiale

1 dec. 2016,, 14:19   Externe
2473 0
Полиция изъяла у Киркорова 100 тысяч евро в качестве вещдоков
Foto: lifenews.ru

În ajun seara echipa de investigație, chemată la locul reţinerii compozitorului francez Didier Marouani, avocatului lui Igor Trunov şi a traducătorului lor, a confiscat două pachete de bani de la cîntăreţul Filip Kirkorov.


Bancnotele numărate regele muzicii pop le-a transmis personal liderului grupei "Space" în secţia moscovită a Băncii de Economii din strada Pokrovka.

- Kirkorov a pregătit două pachete de bani în valoare nominală de 500 de euro, în fiecare pachet a pus cîte 100 de bancnote. Pachetelee le-a legat cu elastic, - a relatat sursa Life. – În timpul întîlnirii interprtetul a pus banii pe masă, după care Marouani a încercat să-i sustragă. În acest moment francezul a fost reţinut de colaboratorii poliţiei, care urmîreau operaţiunea deja în interiorul băncii.

Este notabil că împreună cu Trunov şi Marouani la locul faptei a fost reţinut şi traducătorul Veremiuk.

Bancnotele nu erau marcate şi aparţineau lui Kirkorov.

- Pentru desfăşurarea tuturor măsurilor pre-anchetă, toţi banii au fost confiscaţi în calitate de probe materiale. După finalizarea procedurii va fi soluţionată chestiunea privind returnarea a 100 mii de euro proprietarului, adică denunţătorului Kirkorov, a adăugat interlocutorul.
La moment, controlul pre-anchetă continuă.

Vă amintim, Marouani şi Trunov au fost reţinuţi în seara zilei de 29 noiembrie în sucursala Băncii de Economii din Moscova, unde ei au venit pentru semnarea unui acord de decontare cu regele rus al muzicii pop, care anterior a fost acuzat de plagiat din cauza compoziţiei „Dragoste aprigă”. Spre dimineaţă poliţiştii i-au pus în libertate pe cei reţinuţi şi, după cum afirmă Ludmila Aivar, avocata lui Trunov, şi-au cerur scuze.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав