Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

SS al Transnistriei îndeamnă structurile de forţă ”să nu cedeze”

1 dec. 2016,, 13:00   Politică
2191 0
Foto: tiras.ru

Sovietul Suprem (SS) al Transnistriei îi îndeamnă "pe angajaţii structurilor de forţă din ţară, pe apărătorii ”Republicii Moldoveneşti Nistrene” să nu cedeze la niciun fel de provocări, să menţină calmul, să nu se lase folosiţi împotriva poporului".


Despre aceasta se menţionează într-o declaraţie pe care SS a adoptat-o ieri în şedinţă plenară "în legătură cu situaţia creată referitoare la securitatea internă în ajunul alegerilor din RMN".

Autorul documentului, Igor Buga, a menţionat în discursul său că "în ultimul timp situaţia din republică a devenit extrem de alarmantă. Cu cît se apropie data alegerilor, cu atît mai mult sînt primite informaţii despre pregătirea unor acţiuni de forţă de cei care vor să păstreze "ordinea" actuală".

"Acest grup de persoane îşi doresc foarte mult să nu-şi piardă puterea. Ei sînt cei care au contribuit la micşorarea pensiilor şi salariilor umile ale părinţilor, fiilor şi surorilor noastre. Ei sînt cei care au majorat tarifele la serviciile medicale, făcîndu-le neaccesibile pentru pensionari – pentru părinţii şi buneii noştri. Iar ei se pricopsesc cu bani prin firme intermediare şi din fonduri extrabugetare", a menţionat deputatul.

Potrivit lui, "simţind că nu pot cîştiga într-o campanie electorală deschisă, ei îi persecută pe cei care spun adevărul. Şi ei ar putea încerca să folosească structurile de forţă, inclusiv armata, împotriva poporului".

"Sovietul Suprem este convins că apărătorii Patriei şi toţi angajații structurilor de forţă întotdeauna au fost şi vor fi carne din carnea poporului şi niciodată nu vor merge împotriva lui".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?