X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Șalaru îl învinuiește pe Ghimpu de eșecul suferit la alegeri

30 noi. 2016,, 14:59   Politică
3675 4

Foto: noi.md

Liberalul Anatol Șalaru, care este ministru al Apărării, este de părere că Mihai Ghimpu se face vinovat de rezultatul dezastruos înregistrat de PL la alegerile prezidențiale, notează NOI.md.


Declarații în acest sens au fost făcute la emisiunea "Cod galben", de la postul 10TV. Potrivit lui Șalaru, liderul PL nu a reușit să consolideze electoratul unionist în jurul candidaturii sale.

„Rezultatul a fost dezastruos. Prin acest scor, de 1,8 la sută, un pic a fost deturnat mesajul unionist. Cred că sînt cel puțin 25 la sută dintre unioniști și de ce nu și-au dat votul pentru Mihai Gihmpu urmează să studiem, să analizăm și să nu mai repetăm această greșeală la alegerile parlamentare. Bănuiesc că vina este atît a lui Mihai Ghimpu, cît și a celor care l-au consiliat, a celor care nu au putut să facă o analiză mai serioasă”, a punctat Șalaru.

„Cred că în cazul dat candidatul nu a știut să se facă votat”, a adăugat Anatol Șalaru, dînd de înțeles că partidul și-ar putea alege un nou lider.

„Funcția de președinte de partid nu este a unui singur om, este a partidului. Partidul își alege președintele, asta trebuie să decidă Congresul. Dar eu nu cred că Mihai Ghimpu va dori să renunțe la această funcție, el este o personalitate puternică”, a remarcat ministrul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?