Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Ministerului Educației, despre implicarea fiicei unui consilier în licitațiile trucate

30 noi. 2016,, 12:06   Societate
2441 1

Ministerului Educației, despre implicarea fiicei unui consilier în licitațiile trucate
Foto: noi.md

Ministerul Educației vine cu precizări pe marginea informațiilor publicate în unele surse media privind legătura dintre Tatiana Cebotari, consilier al ministrului educației și licitațiile de achiziționare a produselor alimentare pentru instituțiile de învățămînt general din mun. Chișinău.


Potrivit sursei, Ministerul Educației nu este implicat în procesul licitațiilor publice pentru achiziționarea produselor alimentare sau a altor mărfuri pentru școli.

„Activitatea profesională a doamnei Tatiana Cebotari nu are nicio legătură cu cea a fiicei sale, iar Ministerul Educației nu are tangență cu agenții economici cercetați de CNA. La momentul actual, organele de drept examinează licitațiile publice desfășurate de alte entități decît Ministerul Educației. Licitațiile organizate de Ministerul Educației sau de instituțiile subordonate direct Ministerului Educației nu sînt vizate în vreun fel în investigația invocată”, anunță sursa.

Totodată, Ministerul Educației precizează că a întreprins mai multe acțiuni privind prevenirea și combaterea încălcărilor în instituțiile de învățămînt.

Astfel a solicitat organelor locale de specialitate în domeniul învățămîntului efectuarea verificărilor, în regim de urgență, a calității și termenului de valabilitate al produselor alimentare pînă la 30 noiembrie 2016.

Potrivit sursei, toți cei care vor fi găsiți vinovați în dosarul de aranjare a unor licitaţii privind achiziţionarea produselor alimentare pentru şcoli şi grădiniţe trebuie trași la răspundere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?