Cu pereți dărîmați și în dezordine. Așa arată celula în care a stat Veaceslav Platon

Cu pereți dărîmați și în dezordine. Așa arată celula în care a stat Veaceslav Platon
Cu pereți dărâmați și în dezordine. Așa arată celula în care a stat Veaceslav Platon
Foto: unimedia.info

Cu pereți dărâmați și în dezordine, așa arată celula din Penitenciarul nr. 13 din Chișinău în care s-a aflat Veaceslav Platon.


Imagini realizate cu camera ascunsă au fost publicate pe protv.md.

Persoana care a trimis imaginile video susţine că aşa arată celulă în care a fost plasat, iniţial, Veaceslav Platon atunci când a fost tranfersat din izolatorul CNA în Penitenciarul nr. 13.

Din imagini se vede că în celulă în care sunt plasate 4 paturi, un lavuar, dar şi o toaletă improvizată, este mare dezordine.

În luna septembrie, Platon a transmis prin intermediul avocaţilor o scrisoare în care s-a plâns de condiţiile de detenţie din Penitenciarul nr. 13.

UNIMEDIA amintește că Veaceslav Platon a fost reținut pe 25 iulie, la Kiev, după ce autoritățile de la Chișinău au emis un mandat de arest pe numele său în aceeași zi și a fost dat în căutare internațională.

Procuratura Anticorupţie îl acuză pe acesta că prin intermediul unor tranzacții ilegale ar fi scos din Republica Moldova peste 800 de milioane de lei. Pe de altă parte, avocații susțin că dosarul său ține de anumite tranzacții la o altă bancă comercială și că nu are nimic în comun cu furtul miliardului.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load