Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Cezar Secrieru a inaugurat o expoziție de tablouri la Geneva

26 noi. 2016,, 12:30   Externe
2970 1
Foto: germania.mfa.md

O expoziţie de tablouri ale pictorului moldovean a fost inaugurată la Geneva


O expoziţie de tablouri ale pictorului Cezar Secrieru a fost inaugurată în incinta Organizației Mondiale a Proprietății Intelectuale (OMPI).

Evenimentul a fost organizat în contextul celei de-a 33-a Sesiuni a Comitetului permanent OMPI privind dreptul de autor și drepturile conexe.

La eveniment au participat viceprim-ministrul Republicii Moldova Gheorghe Brega, consulul onorific al Republicii Moldova la Saint-Etienne (Franța) Christian Daudel, directorul general adjunct al OMPI Sylvie Forbin, reprezentanţi ai corpului diplomatic, funcționari internaționali și membrii diasporei moldovenești din Elveția.

Totodată, în cadrul evenimentului participanții au fost informați despre protecția drepturilor de autor în țara noastră, în particular, în domeniul artelor plastice, cît şi rolul Agenției de stat pentru proprietatea intelectuală (AGEPI) și eforturile conducerii AGEPI din Republica Moldova în alinierea țării noastre la directivele europene și internaționale.

Participanții la eveniment au avut posibilitatea de a savura nu doar lucrările de artă din Republica Moldova, dar și vinurile de bună calitate însoțite de bucatele noastre tradiționale, oferite de către Misiunea Republicii Moldova la Geneva în colaborare cu OMPI.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?