Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Grav accident feroviar. Cel puțin 36 de morți și 95 de răniți

26 noi. 2016,, 00:00   Externe
4249 0

Столкновение двух пассажирских поездов: более 30 жертв
Foto: libertatea.ro

Grav accident feroviar în Iran.


Două trenuri de pasageri s-au ciocnit, vineri dimineața, în provincia Semnan din Iran, la 400 de kilometri est de capitala Teheran, iar apoi au luat foc, informează Reuters.

UPDATE 18.20: Bilanţul victimelor accidentului feroviar din Iran a ajuns la 36 de morţi şi 95 de răniţi iar acesta ar putea creşte, a anunţat postul public de televiziune,

Un oficial local a declarat pentru postul public de televiziune că eforturile de salvare a victimelor au fost încetinite de faptul că zona este greu accesibilă.

„Până acum doar un elicopter a ajuns la locul accidentului din cauza dificultăţilor în ceea ce priveşte accesul”, a spus Hasan Shokrollahi, directorul Mişcării Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie din provincia Semnan.

UPDATE 11.05: Autoritățile iraniene au revizuit bilanțul la cinci morți și cel puțin 20 de răniți.

Autoritățile susțin însă că nu știu exact numărul vctimelor. A fost deschisă o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului, în timp ce mai multe echipe de salvare s-au deplasat la locul accidentului.

Incidentul a avut loc în apropierea stației Haft-Khan sdin orașul Shahroud. „Accidentul a avut loc atunci când un tren de pasageri aflat în mişcare s-a izbit de un altul care era oprit în staţie”, a anunţat un purtător de cuvânt al mişcării umanitare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?