X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Un jurnalist a fost bătut într-o emisiune din Rusia (VIDEO)

24 noi. 2016,, 22:00   Externe
6546 12

Польского журналиста избили на российском ТВ за его слова о России и Украине (ВИДЕО)
Foto: youtube.com

Un invitat al unei emisiuni de la cel mai mare post tv din Rusia, TVC, a fost bătut după ce l-a criticat pe Putin și a lăudat România și Ucraina, informează The Moscow Times.


Jurnalistul polonez Tomasz Maciejczuk a fost lovit în față în cadrul emisiunii „Votul corect”, difuzate de postul de televiziune TVC ((ТВ Центр), ce ține de administrația Moscovei, după ce a reușit să îl enerveze la maximum pe moderatorul show-ului pentru că l-a cirticat pe Putin.

În emisiune se vorbea despre salariile mici din Rusia. Maciejzuk a afirmat că, din acest punct de vedere, țările est-europene stau mult mai bine decît Rusia . „Dacă vorbim despre bani, vreau să felicit România pentru succesul ei. Și știți de ce? Pentru că în prezent un salariu mediu din România este mai mare decît în Rusia. Ba e mai mare chiar și în Letonia”, a spus jurnalistul.

Un alt invitat l-a intrebat cum vede situația în Ucraina, iar Maciejczuk i-a replicat că „ucrainenii vor să ducă o viață normală, nu să trăiască ca rușii”. Imediat, Roman Babaian a ripostat și l-a lovit peste față cu hîrtiile pe care le avea în mînă, strigînd: „Voi sînteți cei care trăiți în rahat”. În platou, s-au agitat imediat spritele și Babaian, și ceilalți invitați au încercat să-l scoată pe Tomasz din emisiune, însă el a refuzat să plece. În plus, el a subliniat că afirmațiile sale nu sînt mai scandaloase decît cele pe care le fac rușii despre polonezi sau despre locuitorii țărilor baltice, lituanieni, letoni și estoni. În acel moment, un alt invitat, Igor Markov, i-a dat un pumn în față lui Maciejczuk.

Markov este un fost parlamentar ucrainean pro-rus, dat în urmărire în prezent de autoritățile de la Kiev pentru că ar fi bătut în 2007, la Odessa, cîțiva protestari care se opuneau înălțării unui monument al împărătesei Ecaterina cea Mare.

Postul TV a postat emisiunea pe canalul său de YouTube. Presa oficiala a Kremlinului îl acuză pe Maciejczuk de rusofobie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?