X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Gamrețchi acuză „Spațiile verzi” de situația cu arborele buclucaș

21 noi. 2016,, 13:13   Capitala
3658 2

Foto: protv.md

Șeful Direcției transport a Primăriei, Igor Gamrețchi, îi învinovățește pe reprezentanții „Asociaţiei de gospodărire a spaţiilor verzi” de faptul că nu și-au îndeplinit sarcinile la timp, iar în final a rezultat gafa cu bordura strîmbă de pe bulevardul Ștefan cel Mare intersecție cu strada Tighina, transmite Noi.md.

În cadrul ședinței serviciilor Primăriei, cînd cei de la Direcția transport și cei de la „Spații verzi” au fost luat la rost de primarul general, Dorin Chirtoacă, pentru bordura semicerc care a înconjurat un copac ce trebuia tăiat, aceștia s-au învinuit reciproc.

Șeful „Spațiilor verzi”, Eliferii Haruța, a afirmat că nu s-a depus nicio cerere de defrișare a acestui arbore, în timp ce Gamrețchi susține contrariul.

„Într-adevăr nu a fost așa. Direcția «Spații verzi» a fost imediat preîntimpinată după ce am obținut toate actele respective pentru defrișarea tuturor copacilor de pe bulevardul Ștefan cel Mare. Adăugător la solicitarea primarului de a păstra la maximum numărul de copaci care sînt tineri și nu prezintă pericol, a fost modernizat proiectul de defrișare a arborilor. Copacii de diametru mare au fost marcați împreună cu angajații Agenției Ecologice Chișinău, lucrîndu-se dur pe parcursul a peste un an de zile”, a menționat Gamrețchi.

Potrivit sursei citate, asupra arborelui buclucaș s-a atras atenția de mai multe ori, dar fără rezultate. În timpul apropiat urmează să fie clarificată situația creată, fără a implica alte costuri suplimentare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?