Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

"Sheriff" și-a recîștigat poziția de lider în Divizia Națională

21 noi. 2016,, 14:15   Sport
2353 0
«Шериф» вернул себе лидерство в Национальной Дивизии
Foto: fc-sheriff.com

"Sheriff" s-a situat în fruntea clasamentului din Divizia Națională (DN) la fotbal, după cea de-a 15 rundă.


Clubul de la Tiraspol i-a învins pe rivali din "Saksan" pe terenul lor, întrecînd "Milsami" cu un punct. Cei care calcă pe urmele "Sheriff"-ului au un meci în rezervă, transmite NOI.md.

În meciul dintre "Sheriff" și "Saksan" microbiștii, care au venit pe stadionul orășenesc de la Ceadîr-Lunga, au putu vedea șase goluri marcate. Cele mai multe dintre acestea, cît nu e de surprinzător, aparținînd jucătorilor Clubului, de 14 ori campion al Moldovei. În prima jumătate a partidei, mijlocașul lui "Sheriff" Josip Brezovec a deschis scorul din penalty, ca pînă la pauză porțile ambelor echipe să rămînă intacte. Legionarul ivorian, fotbalist al echipei "Saksan", Filip Fofan, în minutul al 52-lea, a egalat chiar scorul, căci pentru altcevagazdelor meciului nu le-au mai ajuns puteri. Pînă la sfîrșitul meciului oaspeții cu renume au dominat pe teren și au marcat în porțile echipei "Saksan" patru goluri fără ripostă.


Legionarul croat al "Sheriff"-ului, Josip Brezovec, a marcat în meciul cu "Saksan" o dublă în tabelul bombardierilor DN, situîndu-se într-o poziție de egalitate cu jucătorul de la "Dacia", Maxim Feșciuc. Ambii fotbaliști au marcat cîte șapte goluri în porțile adversarilor, împărțind întîietatea printre goleadori. După meciul de la Ceadîr-Lunga "Sheriff" a depășit echipa "Milsami", conducînd cu 32 de puncte în DN. Clubul de la Orhei însă mai are un joc în rezervă. Totodată, "Saxan" după 14 meciuri a marcat doar cinci puncte și s-a stabilit în "partea de jos" a clasamentului.

"Echipa "Dacia" s-a menținut pe locul al treilea, învingînd "Academia" cu scorul minim de 1: 0. Imediat în spatele "Lupilor" capitalei (porecla jucătorilor echipei "Dacia" în rîndul fanilor – nota red.), la distanța de un singur punct, se află jucătorii echipei "Zarea". Cedînd pe terenul de acasă de la Bălți, "Zarea" a reușit să repurteze o victorie sigură asupra "Dinamo Auto". În minutul al 10-lea, atacantul francez al "Dinamo" a deschis scorul. După 57 minute de joc, mijlocașul "Zarea", Igor Țîgîrlaș, a egalat scorul, iar după încă 9 minute, a marcat cel de-al doilea gol în porțile oaspeților, înscriind victoria pentru echipa sa, cu scorul de 2: 1.

"Zimbru" a rămas pe locul al cincilea. În ultima etapă, "Zimbru"-Chișinău, în deplasare la Nisporeni, a învins echipa gazdă "Speranța", cu scorul de 1: 0. Începătorul brazilian de la "Zimbru", Jean Sobrinho (de asemenea, cunoscut sub numele de Teodoro - red.) a marcat primul său gol, după o lună de la mutarea sa la Chișinău. Cea mai spectaculoasă victorie însă fanii au putut-o vedea în acest week-end, la Hîncești, unde "Petrocub" a găzduit FC "Ungheni". Meciul s-a încheiat cu scorul de 5: 0 în favoarea gazdelor, una dintre mingi apărătorul "Ungheni" Vasile Marja a bătut-o în porțile propriei echipe. "Petrocub" se află pe poziția a șaptea, rămînînd în urmă de "Zimbru" cu șapte puncte.

Meciurile etapei a 16-ea din D vor avea loc pe 25 și 26 noiembrie. În meciul principal "Zimbru" va găzdui la Chișinău echipa "Sheriff". Jocul va avea loc sîmbătă, 26 noiembrie, începînd cu ora 13:00.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?