Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3994

Un fermier a învățat porcii să facă sport

18 noi. 2016,, 20:00   Externe
4646 5

Фермер заставил свиней заниматься спортом
Foto: lenta.ru

Un agricultor din China a învățat porcii să se scufunde sărind de pe un turn, pentru a le îmbunătăți sănătatea și a obține o carne gustoasă, comunică Daily Mail.


Porcii de la ferma lui Huang Deming din provincia Hunan fac sport deja de patru ani. În fiecare zi ei sînt duși la un iaz din apropiere și împinși pe un turn cu înălțimea de trei metri. Animalele sar de pe el în apă și fac cîteva ture în lac.

Agricultorul consideră că aceste exerciții dezvoltă sistemul imunitar al porcilor, de aceea ei se îmbolnăvesc mai puțin. Totodată, după sărituri și înot, animalelor le crește pofta de mîncare. Drept urmare, ele mănîncă mai mult și cresc mai repede. În opinia lui Deming, carnea porcilor sportivi este mai gustoasă și are o textură plăcută.

Anterior s-a comunicat că condițiile de trai influențează starea de spirit a porcilor. Oamenii de știință au descoperit că animalele care trăiesc în încăperi confortabile și luminoase sînt ”optimiste”. Grajdul îngust și culcușul de fîn subțire le face pe animale ”pesimiste”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?