X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

O rută de troleibuz din Chișinău se anulează

17 noi. 2016,, 15:03   Capitala
3876 2

O rută de troleibuz din Chișinău se anulează
Foto : noi.md

Traficul rutier pe strada Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, în perimetrul străzilor Columna şi 31 august1989, va fi sistat începînd cu ziua de sîmbătă, 19 noiembrie, ora 5.00 şi pînă pe 21 noiembrie, ora 5.00.


Circulaţia va fi sistată în legătură cu efectuarea lucrărilor de reabilitare a infrastructurii rutiere, transmite NOI.md De asemenea, în zilele de sîmbătă şi duminică, va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexe Mateevici, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni şi Vasile Alecsandri, în legătură cu desfăşurarea lucrărilor de curăţare şi defrişare a arborilor.

Pe perioada executării lucrărilor, circulaţia transportului public va fi reorganizată. Ruta de troleibuz nr. 3 se anulează, iar rutele de troleibuz nr. 7 şi nr. 10 – se scurtează pînă la bulevardul Renaşterii Naţionale (Circ). Rutele de troleibuz nr. 24, nr. 25 şi nr. 29 – se modifică după cum urmează: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt, str. Mihai Viteazul şi în continuare pe traseele stabilite. Circulaţia nocturnă a troleibuzelor de pe ruta nr. 24 se sistează.

Ruta de troleibuz nr. 4 se modifică după cum urmează: de pe bulevardul Constantin Negruzzi pe strada Ciuflea, strada Bucureşti şi în continuare pe traseul stabilit. Traseul rutelor nr. 5 şi nr. 8 se scurtează pînă la Universitatea de Medicină şi Farmacie, după cum urmează – de pe bulervardul Ştefan cel Mare şi Sfînt pe străzile Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, Bucureşti, A. Şciusev, bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt şi în continuare pe traseele stabilite.

Ruta de autobuz nr. 11 se modifică după cum urmează: de pe bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfînt pe strada Vasile Alecsandri şi în continuare pe traseul stabilit. Conducătorii auto care traversează zona sînt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?