Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

O groapă uriașă din orașul Fukuoka, reparată în doar 48 de ore (FOTO)

15 noi. 2016,, 15:57   Externe
2467 0

Гигантскую воронку в японской Фукуоке ликвидировали всего за неделю (ФОТО)
Foto: libertatea.ro

O groapă uriașă de 30 de metri care s-a format în mijlocul unei intersecții din Japonia a fost reparată, în mod impresionant, în doar 48 de ore, iar circulația a fost redeschisă în doar o săptămînă, informează The Guardian.


O porțiune dintr-o stradă cu cinci benzi de circulatie din zona centrală a orașului japonez Fukuoka s-a prăbusit. Groapa cu o adîncime de aproximativ 30 de metri care s-a creat a provocat haos în oraș ți punea în pericol clădirile din jur. În mod surprinzător, muncitorii japonezi au dat dovadă de o eficiență ieșită din comun, ei reușind în doar 48 de ore să astupe groapa cu nisip și ciment și să asfalteze drumul.

Rapiditatea lor i-a șocat pînă și pe localnici, care și-au exprimat pe rețelele de socializare uimirea. După ce autoritățile locale au verificat lucrarea și au declarat zonă ca fiind sigură, au redeschis circulația în intersecție, la doar o săptămînă de la surpare.

În urma incidentului, nici o persoană nu a fost rănită, însă oamenii din zonă au rămas fără curent electric pentru că s-au rupt mai multe fire, fără gaze sau apă și fără semnal la telefoane, pînă cînd a fost remediată situația.

Surparea asfaltului s-a produs în urma unor lucrări pentru extinderea liniei de metrou, însă primarul orașului Fukuoka, Soichiro Takashima, a declarat că după verificări șoșeaua este de 30 de ori mai sigură și mai puternică decît înainte.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?