X 

Facebook lansează Rooms, grupuri publice de discuții pe diferite teme

14 noi. 2016,, 12:10   Război în Ucraina
1909 0

В мессенджере фейсбук заработает новая функция Rooms
Foto: poliksal.ru

Facebook lansează Rooms, grupuri publice unde utilizatorii pot participa la discuții pe diferite subiecte.


Rooms a apărut inițial în anul 2014, ca un experiment: o rețea socială semi-anonimă construită în jurul subiectelor, în locul prietenilor. Abordarea a fost un eșec, însă acum compania vrea să relanseze ideea în cadrul aplicației de chat Facebook Messenger, scrie News.ro.

Astfel, Rooms va fi o facilitate în cadrul Facebook Messenger care diferă de grupurile private, între prieteni, care există acum în cadrul aplicației. Rooms reprezintă grupuri publice de discuţii care au propria adresă URL, iar invitarea se poate face prin simpla trimitere a link-ului.

În cadrul Rooms, discuțiile se vor desfășura în jurul unui anumit subiect. Nu este obligatoriu ca toate grupurile de tip Rooms să fie publice. Administratorul şi creatorul unui grup va avea posibilitatea de a limita accesul pe bază de aprobare individuală a membrilor.

Rooms a fost lansat pînă acum numai în Australia şi Canada.

Recent, Facebook a anunțat că testează o facilitate ce le va permite companiilor care au pagini de Facebook să posteze şi să-şi promoveze posturile prin care se anunţă disponibilitatea unei poziţii în cadrul firmei. Dacă acest lucru se va materializa, rețeaua de socializare va concura cu LinkedIn.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?