X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Trump vrea să expulzeze din SUA 3 milioane de imigranți ilegali

14 noi. 2016,, 10:40   Externe
3212 0

Трамп хочет депортировать из США три миллиона мигрантов
Foto: lenta.ru

Donald Trump, președintele ales al Statelor Unite ale Americii, a promis că va expulza circa 3 milioane de imigranți care stau ilegal pe teritoriul SUA.

Donald Trump a revenit la discursul din timpul campaniei electorale, pe care l-a abandonat pentru scurt timp, după ce a fost ales președintele SUA. Trump a spus, într-un interviu aocrdat postului CBS, că va expulza circa 3 milioane de imigranți care stau ilegal pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Noul președinte al SUA, care va prelua mandatul anul viitor, pe 20 ianuarie, a spus că cei care vor fi expulzați sînt criminali, persoane care au cazier judiciar, care aparțin bandelor sau sînt traficanți de droguri. Este vorba de 2, poate chiar 3 milioane de imigranți, potrivit calculelor sale.

De asemenea, Trump a reafirmat faptul că va ridica garduri la granița cu Mexic, pentru a împiedica imigranții ilegali să intre în țară.

În timpul campaniei, președintele american promitea că va ridica un gard la granița cu Mexic, ce va fi plătit integral de țara vecină. De altfel, în cadrul interviului acordat CBS, Trump a spus că, în unele zone de la frontieră, un zid ar fi mai potrivit decît un gard. „Sînt foarte bun la asta, se cheamă construcție”, a spus președintele american.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?