X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Iubita prințului Harry susține că a primit amenințări cu moartea

13 noi. 2016,, 23:00   Externe
4315 1

Девушка принца Гарри поселилась в королевском дворце
Foto: libertatea.ro

Toată lumea e cu ochii pe Meghan Markle, femeia care a reușit să îi cucerească inima prințului Harry.


În ciuda faptului, că superba actriță apare în multe scenarii din serialul „Suits”, aproape dezbrăcată, fiind implicată chiar și în scene de sex, se pare că pe roșcovanul familiei regale britanice nu îl deranjează deloc.

Mai mult, Harry și-a invitat zilele acesta iubita la Londra pentru a o prezenta întregii sale familii, actrița îndeplinindu-și astfel visul de a sta în palatul Keningston, unde locuiește prințul Harry, pe care până acum îl admira doar de afară. Meghan a fost surprinsă recent singură pe străziile din Londra, unde a ieșit la o serie de cumpărături, apoi s-a întors rapid în casa iubitului său, cu care se pare că are planuri extrem de serioase, aceasta pregătindu-se pesemne să devină prințesă.

După ce s-a aflat că Meghan este iubita prințului, aceasta a fost supusă unui val de abuzuri şi hărţuiri din partea presei, în dorința de a afla detalii despre relația celor doi și chiar de fanii roșcovanului, după cum a declarat chiar Harry, tabloidele publicând imagini și articole menită să-i strice actriței reputația.

Prințul, deranjat de presiuniile la care este supusă iubita lui, a declarat public că îşi face griji pentru siguranţa partenerei sale şi speră că această reacţie îi va face pe jurnalişti să înţeleagă daunele pe care le provoacă prin măsurile extreme la care apelează să afle detalii intime, mai mulți fotoreporteri încercând să intre ilegal în casa ei sau a mamei sale.

Însă, Markle a explicat că nu e foarte speriată de ceea ce se întâmplă și că nu e prima dată când este pusă într-o astfel de situație, în care primește numeroase mesaje de ură sau rasiste din partea fanilor. Aceasta a mărturisit că în urma cu ceva timp a primit chiar și amenințări cu moartea. Ea a povestit că din cauza personajului Rachel Zane, pe care îl interpretează în serialul american „Suits”, unii fani ai serialului au vrut să o ucidă. Și asta, pentru Rachel și-a înșelat iubitul în serial. „Oamenii voiau să mă ucidă. Nu pe Rachel..pe mine. Nu am știut că există așa multe emoticon-uri cu arme și cuțite. A fost foarte neplăcut”, a declarat Meghan pentru Daily Mail.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?