Afiș cultural pentru 12 noiembrie

Afiș cultural pentru 12 noiembrie
Foto: moldovenii.md

Teatru
Cei mici sînt așteptați la ora 11.00 la Teatrul „Guguță” pentru a urmări spectacolul „Puișor Cu-Cu-Liță”, iar la ora 12.00, la Teatrul „Mihai Eminescu” – la spectacolul „Peppi Ciorap Lung”.

Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale” invită la spectacolul „Banii, Banii sau Borsetka”, care va începe la ora 18.00.

Spectacolul „Douăsprezece scaune” se va juca pe scena Teatrului „Mihai Eminescu”, începînd cu ora 18.00.

Teatrul „A.P. Cehov” va fi gazda spectacolului „Salut din lumea cealaltă sau «Fiți sănătoși»!”, care va începe la ora 18.00.

Spectacolul „Happy End” va putea fi urmărit la Teatrul „De pe strada Trandafirilor”, începînd cu ora 18.00.

Concerte

La Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” se va da „Lupta Orchestrelor”, începînd cu ora 19.00.

Cinema

La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi proiectate peliculele: „Spioni din vecini”, „Băiatul bun”, „Fata din tren”, „Cifre periculoase”, „Doctor Strange”, „Trolii”, „Jack Reacher: Never Go Back”.

Expoziții

La Muzeul Național de Istorie a Moldovei au loc expozițiile: „Războiul în afișul polonez. Colecția Krzysztof Dydo”, „Moldova Independentă. Pagini de istorie”, „Icoane din colecții particulare chișinăuiene”, „Comorile trecutului”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Moldova sovietică: între mituri și gulag”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944” și „Natura. Omul. Cultura”.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală este gazda expozițiilor: „Wandertage – Călătorind pentru a munci și muncind pentru a călători”, „Tezaurul brodat cu har”.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load