X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Skoda s-a clasat pe a doua poziţie la vânzări în Moldova

15 noi. 2016,, 07:00   Ştiri Auto
2475 0

Фото: Skoda

Este întotdeauna captivant să urmărești cursele. Chiar dacă este vorba de cursa cifrelor şi a vânzărilor. Cu atât mai mult dacă rezultatele vor influența viitoarea miză. În linii generale conducătorii auto din Moldova au luat deja o hotărâre: în octombrie la linia de finiș Skoda a ajuns a doua, lăsând adversarii săi mult în urmă.

Se pare că conducătorii auto din Moldova au fost inspirați de realizările cehilor pe piața mondială. O luna în urmă Skoda a înregistrat un record: în septembrie au fost vândute 107 100 automobile. Pentru prima dată în ultimii 120 ani în istoria brandului. Şi moldovenii au urmat tendințele conducătorilor auto amatori din întreaga lume. În luna octombrie, la compartimentul vânzări automobile, compania Skoda s-a clasat pe locul doi în Moldova. Mai bine zis, a înaintat considerabil, lăsând concurenții mult în urma sa. Trebuie de menționat, că conform cifrei de vânzări Skoda este deja foarte aproape de rezultatele mărcii franco-române.

Automobilele Skoda continuă să fie lideri în clasa de mijloc, având o marjă foarte mare. Locul întâi în segmentul D pentru mai multe luni îl menține Skoda Superb: în decursul a 10 luni în 2016 au fost vândute 109 mașini, ceea ce este de două ori mai mult decât vânzările următorului brand din listă.

În segmentul C automobilele cehe sunt în genere în majoritate absolută. Liftback-ul Skoda Rapid s-a plasat pe locul întâi. În octombrie au fost vândute 26 de automobile, iar cifra totală pentru anul curent este de 133 automobile. Nu rămâne în urmă nici sedanul Skoda Octavia: în anul acesta 127 de cetățeni moldoveni au procurat modelul dat de automobile. În total ele ocupă 60% din clasa sa.


Micuța Skoda Fabia continuă și ea sa rămână printre cele cinci cele mai bune automobile în clasa mică. În decursul acestui an dealerii au vândut 49 de automobile, un număr impunător, luând în considerație afecțiunea automobiliștilor moldoveni pentru “armăsarii” mari.

Dar, şi pentru ultimii Skoda pregăteşte o surpriză. Deja în primul trimestru al anului 2017 în Moldova va sosi noul cross over Skoda Kodiaq. Un adevărat “urs” în blană stilată. Urmăriți știrile noastre și nu veți rata comanda preventivă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?