Volvo dezvăluie informații referitoare la noile versiuni S90

Volvo dezvăluie informații referitoare la noile versiuni S90
Фото: volvo

Producătorul auto Volvo Cars  a prezentat  versiunea nouă, produsă expres pentru China, a sedanului său  S90, precum și modelul perfecționat expres   S90 Excellence. Ambele automobile  sunt adresate cumpărătorilor sedanurilor  de clasă premium. Compania a dezvăluit informația privind noile versiuni   S90 în ajunul primei demonstrații publice în salonul din Guangzhou (China). 

Noul  S90 va deveni cel mai luxos  automobil de pe segmentul premium, produs vreo dată în China. Ambele versiuni vor fi produse la uzina   Volvo Cars din Daging (China).  Decizia demonstrează nivelul înalt al controlului asupra calității aplicat la toate uzinele companiei în conformitate cu strategia globală de producere   Volvo.


 «China va avea un rol important în strategia noastră globală.  În anii următori uzinele noastre din China  vor exporta produse de clasă mondială, ceea ce ne va permite  să obținem, în a.  2020, vânzări anuale de   800 000 automobile», - spune Håkan Samuelsson, președinte și director general    Volvo Car Group.

Grație Volvo automobilele de producție chineză au intrat pe piețele mondiale : în 2015 Volvo a fost primul dintre producătorii auto occidentali, care a  exportat în SUA sedanul  de lux produs în China   S60 Inscription. Automobilul a obținut  cel mai înalt rating de 5 stele, conform rezultatelor testării Direcției Naționale a securității circulației transportului auto din SUA   (NHTSA).

Poziții ferme pe segmentul  «premium»

Ambele versiuni  S90 subliniază statutul  Volvo de producător al automobilelor de lux. 

«ÎN primul rând,  S90 Excellence uimește prin lipsa scaunului pasagerului din față   –  l-a  înlocuit  concepția   LoungeConsole. Este o soluție orientată spre managerii de top, care preferă automobile cu șofer personal.  În timpul călătoriei ei au nevoie de spațiu pentru a munci sau a se relaxa. În al doilea rând,  la decorul salonului noi utilizăm doar materiale  de înaltă calitate, fapt care creează senzația  unei ambianțe cu adevărat luxoase și relaxante », - povestește (Thomas Ingenlath, vicepreședinte-senior în probleme de design   Volvo CarGroup.

S90 Excellence are multe soluții, chemate să sublinieze luxul din automobil: acoperișul panoramic impresionant, măsuțe de lucru pliante, portpahar cu funcția de răcire sau încălzire, suport reglabil pentru picioare și sistem  de divertisment multimedia pentru muncă și odihnă.   S90 Excellence oferă pasagerilor/spate  un ecran tactil cu funcția de  dirijare a diverselor sisteme, un frigider integrat și două pocale de cristal lucrate manual la compania suedeză    Orrefors. 
S90 va fi livrat  cu motoarele pe benzină premiate în repetate rânduri T4 și T5, precum și cu T8 Twin Engine. Configurația hibridă asigură îmbinarea unică a forței cu posibilitatea de a circula doar cu electricitate, care permite utilizarea optimă a șasiului   «Relaxed Confidence». Versiunea S90 Excellence se va completa doar cu hibridul T8 Twin Engine.

Noile automobile prima versiune  vor fi  dotate cu un set de soluții de securitate, inclusiv  sistemul de depistare a animalelor mari, care intră în complexul unic   City Safety, dar și sistemul    Pilot Assist. Acesta funcționează la viteze de până la  130 km/h, fapt care îi permite șoferului să se relaxeze în timpul călătoriei. Fără a lua mâinile de pe volan, de altfel. 

Noile modele  Volvo 90  sunt echipate cu soluții de conectare a smartphone-ului.  Aplicațiile integrate    Apple CarPlay  și Android Auto asigură accesul la funcțiile smartphone-ului , care vor putea fi dirijate prin display-ul mare central . 

Ambele versiuni vor avea un sistem nou de control al calității aerului   CleanZone. Acesta include purificarea ionică a aerului și un sistem de climatizare cu patru zone, care va monitoriza aerul  livrat și-l va curăța de particulele mai mari de   2,5 microni.

Producerea noului   S90 în China începe în noiembrie. Producerea   S90 Excellence va începe în anul viitor.   

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load