Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Clinton și Trump s-au dovedit a fi rude

7 noi. 2016,, 17:43   Externe
29028 2

Клинтон и Трамп оказались родственниками
Foto: mail.ru
În ajunul alegerilor prezidențiale din SUA, toată lumea îi urmărește îndeaproape pe pretendenții la acest post, care se află pe ultima sută de metri, precum și studiază ce fel de oameni sînt cei cărora li se va încredința nu doar soarta unei țări, dar, practic, a întregii lumi. În afară de politologi, cuvîntul său și l-au spus și specialiștii în genealogie.

Ei au strămoși comuni

Potrivit Joinfo.ua, în urma unor studii, specialiștii în genealogie au ajuns la concluzia că Hillary Clinton, care reprezintă Partidul Democrat, are legături de rudenie cu concurentul său – republicanul Donald Trump. Unii specialiști presupun că ei ar putea fi chiar veri.

Potrivit concluziilor cercetătorilor, care au studiat arborii genealogici ai celor doi politicieni, Clinton și Trump ar putea avea strămoși comuni pe linia ducelui de Lancaster I și celei de-a treia soții al lui Catherine Swinford. Strămoșii lui Hillary Clinton provin de la Johanna Beauford, contesa de Westmorland. Iar fratele contesei este rudă cu Donald Trump. Printre marile rude și oponenți politici pot fi numiți și regii Angliei și Scoției. Al nouăsprezecelea lor străbunic e fost regele Eduard al III-lea.

43 de președinți ai SUA din 44 la fel sînt rude

Iar anterior s-a anunțat despre o descoperire senzațională – că toți președinții SUA (inclusiv Barack Obama), în afară de Martin van Burren, sînt urmașii regelui englez John Lackland, care este fratele regelui Richard – Inimă de Leu. Ce-i drept, în sîngele regilor englezi curge și sîngele lui Iaroslav cel Înțelept, care și-a măritat cele trei fiice cu regii celor mai mari state ale Europei.

Actualul președinte american, Barack Obama, este urmașul regelui Irlandei Brian Boru, regele Angliei (și nepotul lui John) Eduard I și regelui Scoției Wilhelm I.

Potrivit informațiilor rusila.su, Obama, pe linie maternă, provine din seminția lui Dan. Numele mamei lui Obama – Dunham – conține o aluzie la rădăcinile genealogice afro-asiate. Pe linie maternă, strămoșii lui Barack Obama sînt primii coloniști Edward Fitsrandolf (1607-1684/5) și Marta Eltonhed (1628-1689), prin care Barack Obama este urmaș al regelui Scoției, William I (1143-1214), al regelui Angliei Edward I (1239-1307), care, la rîndul lor, au fost descendenți ai lui Iaroslav cel Înţelept (978-1054). De asemenea, printre strămoșii lui Barack Obama se numără un rege al Angliei – Alfred cel Mare (849-899) Și chiar regele francilor Carol cel Mare.

Știți oare că 43 de președinți ai SUA au fost aduși în vîrful puterii de rădăcinile regale europene? 34 dintre ei au fost descendenți genetici ai unui rege – Carol cel Mare, regele francilor. 19 au fost urmași direcți ai regelui Angliei Eduard al III-lea. În realitate, alegerile americane au fost cîștigate de fiecare dată de către candidatul cu cele mai multe procente de gene regale (…).

Dacă America și-a anunțat independența de monarhiile europene în 1776, atunci cum e posibil că fiecare președinte provine de la regii europeni? Dacă președinții, precum ni se spune, sînt aleși în mod democrat, atunci care sînt șansele că întotdeauna alegerea va fi făcută în favoarea membrilor dinastiilor regale, pentru a conduce America? Președinții SUA sînt de aceeași dinastie regală ca și reprezentanții tuturor monarhiilor istorice din Europa de unde provin ei”.

Cercetători precum David Icke, Michael Tsarion și Fritz Springmeier, confirmă prin documente aceste linii genealogice regale prezidențiale. De fapt, pe liniile ascendente ale președinților, un cercetător iscusit va depista că toți cei 43 de președinți au rude comune, ce indică la apartenența la linia genealogică comună, numită frecvent linia Windsor-Bush.

George Bush a concurat cu fratele său

Specialistul în genealogie din Noua Anglie din „Comunitatea genealogică istorică” Gary Boyd Roberts urmărește îndeaproape aceste legături în cartea sa „Strămoșii președinților americani”.

George Bush are legături nemijlocite cu cei 16 foști președinți ai SUA; inclusiv George Washington, Millard Fillmore, Franklin Pierce, Abraham Lincoln, Ulysses S. Grant, Rutherford B. Hayes, James Garfield, Grover Cleveland, Theodore Roosevelt, William Taft, Calvin Coolidge, Herbert Hoover, Franklin D. Roosevelt, Richard Nixon și Gerald Ford. Bush are legături apropiate cu regele Albaniei și este rudă cu fiecare membru al familiei regale britanice a casei de Windsor. El este legat genetic cu 20 de duci britanici. Se află în gradul 13 de rudenie cu regina-mamă britanică și fiica ei regina Elisabeta și în gradul 13 de rudenie cu nepotul prințului Charles și provine direct pe linia Regelui Henry al III-lea, Carol al II-lea și Eduard I. Prin Casa de Windsor și regele Henry al III-Bush și Bill Clinton, de asemenea, sînt legați genetic.

În anul 2004, George Bush s-a lansat în cursa prezidențială ca „republican” împotriva „democratului” John Forbes Kerry, care este vărul său de-a 16-lea. Acești doi veri, legați prin aceiași monarhi englezi și francezi, la fel sînt „frați” secreți ai comunității de tristă faimă „Craniu și Oase”. John Kerry provine de la regele Henry al II-lea și Richard – Inimă de Leu, conducătorul Cruciadei din 1189. El la fel are legături de rudenie cu așa-zișii ”royalty”, membri ai familiilor regale din Albania, Suedia, Norvegia, Danemarca, Rusia, Persia și Franța, dar totuși nu atît de puternice în comparație cu genealogia lui George Bush. Anterior, în anul 2000 noi urmăream aceeași istorie – George Bush l-a învins în cursa prezidențială pe Al Gore, un alt presupus democrat și văr cu familia Bush.

Albert Gore este descendentul lui Eduard I, al împăraților romani Ludovic I, II și Carl al II-lea și urmaș direct al lui Carol cel Mare, fapt ce-l face rudă îndepărtată a lui Richard Nixon și George Bush. Astfel, top-candidații „democrați”, concurenții lui Bush în 2000 și 2004, de fapt, erau verii lui!

Întotdeauna în istoria SUA, doi candidați la funcția de președinte erau și urmași ai familiilor regale. Factorul sîngelui regal era întotdeauna important pentru cei care tindeau să intre în Casa Albă în calitate de președinte.

Factorul sîngelui regal

Plasînd membrii dinastiei regale pe ambele părți ale dihotomiei politice artificiale (divizării consecvente în două părți nelegate între ele) din America, vechile monarhii își asigură dreptul la tron sub paravanul alegerilor democratice. Încă în anul 1996, vedem aceeași tactică, cînd „democratul” Bill Clinton l-a învins pe „republicanul” Bob Dole, care era verișorul său.

Reprezentanții genealogiilor regale afirmă că provin de la «zeii» lumii antice (…). Aceste familii «regale» se încrucișau mereu din timpurile străvechi, deoarece doreau să păstreze integritatea ADN-ului, care se pare că poate fi diluată rapid prin selecție externă. E curios că familiile iluminaților și elita de la conducere fac același lucru pînă în ziua de azi. De ce? Sînt aceleași dinastii.

Dinastiile regale ale Sumerului și Babilonului (în prezent Irak), Egipt, Valea Indului și altor locuri au prins rădăcini în Europa, pentru a deveni familii regale și aristocratice, care conduceau acest continent și majoritatea țărilor lumii prin intermediul Imperiului Britanic. Cînd oamenii au început să conteste și să respingă dictatura deschisă a puterii regale, elitele dinastiei au început să se ascundă în ilegalitate, controlînd societatea modernă …

Descoperire „copilărească”

O elevă de 12 ani din Salinas, Bridge-Anne de Avignon (California) a alcătuit arborele genealogic pentru președinții SUA. Ea a examinat 55 de mii de nume, dar și-a finalizat lucrarea efectuînd, totodată, cea mai mare descoperire în genealogie. Concluzia ei: 42 dintre cei 43 de președinți al SUA au un strămoș comun – regele englez Johann (John Lackland sau Ioan Fără de Țară, care a condus Anglia din 1199 pînă în 1216. Potrivit enciclopediei online Wikipedia, Johann (John) Lackland 24 decembrie 1167, Oxford – 19 octombrie 1216, Newark) a fost regele Angliei din 1199 și ducele de Aquitaine din dinastia Plantagenet, fiul cel mic (al cincilea) al lui Henric al II-lea și Eleanor de Aquitania.

Guvernarea lui este considerată cea mai catastrofală din toată istoria Angliei. A început cu cucerirea Normandiei de către regele francez Filip al II-lea Augustus și s-a încheiat cu războiul civil, care aproape l-a detronat (prin înfrîngerea sa el a obținut porecla „Sabie moale” Softsword). În 1213, el a recunoscut Anglia drept vasal al Papei de la Roma, pentru a pune capăt divergențelor cu Biserica Catolică, iar în anul 1215, nobilii răsculați l-au impus să semneze Marea Cartă a Libertăților, datorită căreia Johann a devenit cunoscut.

Eleva din clasa a VII-a Bridge-Anne de Avignon a fost ajutată la crearea arborilor genealogici ale președinților de către bunelul său de 80 de ani, care, pe parcursul a 60 de ani, s-a ocupat cu studiile genealogice. Ea a început cu primul președinte, George Washington, urmărind legăturile lui de rudenie atît pe linie bărbătească, cît și pe linie feminină.

Eleva a afirmat că pînă la ea autorii arborelui genealogic au reușit să facă legăturile a 22 de președinți, deoarece au fost concentrați doar pe linie bărbătească. Dar Bridge-Anne a urmărit legăturile de rudenie nu doar pe linie bărbătească, ci a restabilit toate legăturile și pe linie feminină.

Astfel, ea a reușit să-i lege pe toți președinții, în afară de unul – al optulea președinte al SUA, Martin van Buren, cu regele Johann Lackland. Tînăra cercetătoare a constatat că toți președinții sînt rude îndepărtate și apropiate, precum și urmașii regelui Johann.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?