X 

Veste neașteptată despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

4 noi. 2016,, 12:10   Război în Ucraina
3601 0

Foto: auto-bild.ro

Ross Brawn, fostul manager al echipelor Ferrari și Mercedes-AMG, în perioada în care Michael a activat acolo, a rămas unul dintre cele mai apropiate personaje din Formula 1 de cercul închis al familiei Schumacher.


De aceea, Ross îl vizitează des pe german și oferă, din cînd în cînd, informații despre cum evoluează starea de sănătate a lui Michael.

Ultimele informații pe care Ross Brawn le-a oferit presei sînt încurajatoare pentru fanii lui Michael: “Familia a ales să țină perioada de recuperare a lui Michael privată și vreau să respect acest lucru. Sînt semne încurajatoare și toți ne rugam în fiecare zi să vedem tot mai multe. Este dificil pentru mine sa spun mai multe și, în acelasi timp, să respect dorința familiei. Tot ce vreau să spun este că sînt multe speculații cu privire la starea lui Michael. Cele mai multe dintre ele sînt false. Noi ne rugam în fiecare zi să vedem progrese și că într-o zi să-l vedem pe Michael recuperat după acest accident groaznic”.

Michael Schumacher a suferit un accident pe pârtia de schi, pe 29 decembrie 2013, moment de cînd se află în recuperare sub atenta supraveghere a unei echipe de medici personali.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?