X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Expoziţia internaţională specializată “Furniture Fashion Expo” 3-6 noiembrie 2016 ©

2 noi. 2016,, 15:53   Business
3331 0
Международная специализированная выставка “Furniture Fashion Expo” 3-6 ноября 2016г., павильон №2
Foto: facebook.com

Expoziţia internaţională specializată de mobilă, utilaje, scule, materiale şi accesorii pentru fabricarea mobilei „Furniture Fashion Expo”, ajunsă la ediţia a XVII-a, este organizată de C.I.E. „Moldexpo”, cu suportul oficial al Ministerului Economiei al Republicii Moldova.


Evenimentul beneficiază de parteneriate, oferite de Centrul Internaţional al Profesioniştilor din Industria Mobilei din Federaţia Rusă şi Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) din Republica Moldova.

Expoziţia din acest an este primenită printr-un brand extins tematic, în sensul generării tendinţelor noi în designul mobilier, a ideilor care să contribuie la formarea gusturilor, a soluţiilor inovaţionale pentru dezvoltarea industriei mobilei.

Confortul, valoarea practică, durabilitatea, gradul de ergonomie, dar şi stilul, culoarea şi materialele sunt criteriile-cheie în producerea mobilei. Pe parcursul a 17 ani expoziţia serveşte cauzei de modernizare a ramurii, relevînd tehnologii, echipamente, instrumentar, materiale, furnitură, componente pentru domeniu. În pavilion se regăsesc în jur de 20 – cele mai mari companii din domeniul mobilei din Republica Moldova şi din Ucraina – adevăraţii profesionişti, preocupaţi de promovarea noilor modele, studierea cererii, ajustarea ofertei, căutarea pieţelor de desfacere, punctarea strategiilor de dezvoltare. Participanţii şi vizitatorii beneficiază de oportunităţi unice de comunicare directă, de stabilire a business-contactelor, de extindere a afacerilor, expoziţia fiind cel mai valoros instrument de marketing.

„Furniture Fashion Expo” este importantă şi pentru funcţia de şcolarizare în businessul mobilier. În cadrul programului conex vor avea loc seminare la teme actuale, consultaţii ale specialiştilor locali şi din alte ţări. Centrul Internaţional al Profesioniştilor din Industria Mobilei din Federaţia Rusă organizeză în cadrul expoziţiei, al doilea an consecutiv, seminare utile, în acest an la tema „Cum să vinzi mobila la un preţ bun, când alţii fac dumping”. În cadrul programului de afaceri al expoziţiei se va desfăşura Business breakfast – eveniment, care oferă posibilitate conducătorilor companiilor-participante la expoziţie să se întâlnească cu expertul în domeniul mobilei, fondatorul Centrului Internaţional de Mobilă din Sant-Petersburg.

Expoziţia se bucură, în mod firesc, şi de atenţia sporită din partea consumatorilor, mereu în căutare a ceva inedit. De rînd cu oferta calitativă, participanţii au pregătit pentru vizitatori promoţii, reduceri simţitoare, concursuri cu extrageri de cadouri, alte activităţi atractive.

Vă aşteptăm la expoziţie!
Inaugurarea evenimentului va avea loc pe 3 noiembrie 2016, ora 12:00, pavilionul nr.2

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?