COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Guvernul va realiza un nou sondaj online

Guvernul va realiza un nou sondaj online
Правительство проведет новый онлайн-опрос
Foto: pgu.ru

Guvernul Republicii Moldova a lansat un sondaj de opinie online pentru agenții economici cu privire la controalele de stat, informează NOI.md.


Potrivit unui comunicat emis de Cabinetul de miniștri, antreprenorii pot să-și exprime părerea prin intermediul unui chestionar care conține trei întrebări referitor la informația privind controlul de stat, precum şi să evalueze nivelul de accesibilitate în acest sens.

Sondajul este realizat în contextul derulării reformei controlului de stat și urmărește să identifice soluții și propuneri pentru a îmbunătăți procesul de transparentizare a informațiilor referitoare la controlul de stat.

Pentru a participa la sondaj, agenții economici sînt invitaţi să completeze chestionarul care poate fi găsit la următorul link.

Un sondaj similar a fost realizat în luna septembrie a acestui an. Rezultatele acestuia arată că jumătate din respondenți au căutat pe portalul www.controale.gov.md sau pe paginile web ale instituțiilor de control informația cu privire la controalele Serviciului Fiscal de Stat, această structură fiind cea mai populară, urmată de CNAM - 30,4%, CNAS - 23,9%, CNSP - 19,5%, Inspectoratul de stat al muncii -17,3% şi Serviciul Vamal -17,3%.

La compartimentul evaluarea nivelului de accesibilitate a informației cu privire la controale, 45,6% din totalul respondenților au dat o notă maximă de 5 puncte, 15,2% au apreciat cu nota 4 și 17,3% - cu nota 3.

Mai multe informaţii puteţi găsi pe portalul www.controale.gov.md.
Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load