Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Fost primar: Șor își intimidează subalternii

2 noi. 2016,, 11:42   Politică
4004 3

Foto: anticoruptie.md

Fostul primar al orașului Orhei Vitalie Colun afirmă că actualul primar își intimidează subalternii, cu scopul de a-i determina să nu participe la turul II al alegerilor prezidențiale, notează NOI.md.


Fostul edil afirmă că Ilan Șor ar fi semnat o dispoziție prin care le cere tuturor angajaților Primăriei Orhei să prezinte în original buletinele de identitate, pînă pe 4 noiembrie.

„Primăria Orhei solicită buletinul în original al subalternilor pentru a verifica dacă au fost sau nu la vot, pentru a-i intimida să nu participe la al doilea tur al alegerilor președintelui. Dispoziția nr. 490 din 01.11.2016 este semnată de însuși primarul Ilan Șor, care se află în arest la domiciliu. Îndemn toți locuitorii orașului Orhei să iasă la vot și să-și facă datoria de cetățean. Oameni buni, nu aveți frică!”, a declarat Vitalie Colun pe o rețea de socializare.

Cazuri de intimidare a alegătorilor din Orhei au fost raportate în ziua de 30 octombrie și de către observatorii „Promo-LEX”. Potrivit lor, în preajma secțiilor de vot din oraș se aflau persoane care amenințau votanții, în special bătrînii, cu pierderea cardurilor la magazinele sociale în cazul în care nu vor boicota acest scrutin. Primăria Orhei a negat însă aceste acuzații.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?