Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Viața de lux a prinţesei tadjice (FOTO)

2 noi. 2016,, 10:25   Externe
4917 2
Роскошная жизнь таджикской принцессы (ФОТО)
Foto: moscow-baku.ru

Nunta de lux a fiicei unui oligarh tadjik, Madina Şokirov, rămîne unul dintre cele mai discutate subiecte în reţelele sociale.


Presa scrie nu numai despre nuntă, dar şi despre viaţa Madinei, hobby-urile, hainele şi podoabele ei.

Nunta de la Moscova a fiicei oligarhului tadjik Ilhom Şokirov i-a uimit pe utilizatorii de internet nu numai prin numărul de invitaţi şi nici chiar prin componenţa impunătoare a artiştilor, ci prin faptul că mireasa a apărut la solemnitate cu o rochie de 630 de mii de dolari. Rochia de mireasă a fost confecţionată de designerii britanici Ralph & Russo. După cum scrie însă Life, Madina Şokirov este obişnuită cu luxul – din fragedă copilărie moştenitoarea omului de afaceri a fost înconjurată de grija părinţilor, care îi făceau favoritei lor cele mai scumpe cadouri.

Deja de douăzeci de ani Madina întîmpină Anul Nou în exclusivitate la hoteluri de cinci stele din Dubai, unde se deplasează cu avionul privat al familiei.

Ea mai are o tradiţie constantă – prezenţa la Săptămîna Modei de la Paris, unde ea împarte primul rînd cu celebrități de la Hollywood şi redactorul-şef al revistei Vogue, Anna Wintour.

Unele obiecte din vasta sa garderobă Madina Şokirov le împarte cu abonaţii pe Instagram: în contul fetei pot fi găsite peste o duzină de poşete de mărcile franţuzeşti Hermes, Dior şi Chanel şi ale brandului italian Valentino. Costul total al colecţiei de poşete ale Madinei însumează circa 30 de milioane de ruble.

Madinei Şokirov îi plac şi podoabele. Ea demonstrează pe Instagram brăţări cu diamante în valoare de 80 de mii de dolari şi diademe de lux de 600 de mii de dolari.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?