X 
Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Fost deputat: Carierea politică a lui Lupu e pe sfîrșite

2 noi. 2016,, 09:45   Politică
6709 4

Foto: epochtimes-romania.com

Deputatul primului Parlament Ion Costaș, fost ministru de interne, consideră că viitorul politic al liderului PD, Marian Lupu, este compromis, notează NOI.md.


Potrivit lui Ion Costaș, liderul democraților a căutat permanent căi ușoare de a se menține în politică, trecînd dintr-un partid în altul.

„E «un cîntec cîntat» cum spune rusul. El tot a căutat un loc călduț ba la comuniști, ba la socialiști, ba la Diacov, cu Partidul Democrat, și tot așa. Voia să fie permanent la «treucă» și pe cai albi, dar nu a avut această capacitate, a fost manevrat. Acesta este sfîrșitul pentru dumnealui”, a explicat fostul parlamentar în cadrul emisiunii "Alb Negru" de la Unimedia.

Deputatul primului Parlament a criticat și comportamentul liderului PPEM, Iurie Leancă. În opinia lui, fostul premier suferă de ambiții nesănătoase.

„Să nu uităm că domnul Leancă a fost un timp oarecare la cîrma statului, a fost o perioadă prim-ministru și atunci boala asta de a fi la guvernare, de a fi permanent în văzul lumii, de a fi pe sticlă, de a fi mediatizat în presă e o boală foarte parșivă și domnul Leancă suferă de această bală. S-a făcut de rușine că nu s-a retras din cursa electorală”, a adăugat Costaș.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?