Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Leancă: Recunosc, am înregistrat un rezultat slab

31 oct. 2016,, 15:25   Politică
7054 12

Foto: moldova.org

Liderul Partidului Popular European, Iurie Leancă, a rămas dezamăgit de rezultatul înregistrat la alegerile prezidențiale de ieri, informează NOI.md.


În ciuda scorului de 3 la sută obținut, politicianul nu regretă că a ales să rămînă în cursă și explică de ce.

„Trebuie să recunosc că rezultatul pe care l-am obținut este unul slab și anumite explicații sînt necesare în acest sens. Atunci cînd am decis să continui cursa, știam că acest rezultat este unul posibil, știam că risc să aduc daune propriei mele cariere politice, dar atunci am constatat că e important să lupt nu pentru mine, ci pentru interesul Republicii Moldova și viitorului ei european. A existat un risc foarte serios de victorie a domnului Dodon din prima rundă. Dar, în ciuda campaniei de defăimare, acești 3 la sută au rămas un electorat loial”, a explicat Leancă.

Politicianul și-a îndemnat susținătorii să-și dea votul pentru Maia Sandu în turul II al alegerilor, pentru a nu admite accederea lui Igor Dodon la președinție.

„Orice diferențe am fi avut cu doamna Sandu în timpul campaniei, dînsa reprezintă astăzi ultima șansă de a evita o domnie a lui Igor Dodon în Republica Moldova. Vă invit pe voi să o votați pe Maia Sandu. Toate disensiunile, toate supărările să le punem într-o parte”, a adăugat Leancă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?