Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Autorităţile Crimeii au echivalat Halloweenul cu satanismul casnic

28 oct. 2016,, 22:00   Externe
4065 5

Власти Крыма приравняли Хеллоуин к бытовому сатанизму
Foto: lenta.ru

Președintele Crimeii Serghei Aksionov i-a îndemnat să ia aminte de răspunderea morală a acelora, care sărbătoresc Halloweenul.


El a scris despre aceasta pe pagina sa de pe Facebook vineri, 28 octombrie.

„Acesta (Halloweenul) este un mijloc de agresiune spirituală, orientat spre distrugerea valorilor tardiţionale ale popoarelor Rusiei. În esenţă, acesta este „satanism casnic” sub formă de reprezentaţii şi procesiuni costumate”, consideră Aksionov.

Împotriva răspîndirii "tradiției sumbre de Halloween" s-a pronunţat anterior Biserica Ortodoxă Rusă şi liderii spirituali ai musulmanilor din Rusia, a menţionat președintele Crimeii. El i-a îndemnat pe acei, care „fac comerţ cu imaginile răului”, să ia aminte referitor la răspunderea morală pentru „promovarea cultului străin în detrimentul sănătății spirituale a oamenilor”.

Anterior, vineri, secretarul de presă al preşedintelui rus Dmitri Peskov, dînd răspuns la întrebarea despre încercările de a interzice Halloweenul, a explicat că acest subiect este în afara competenţei Kremlinului. În afară de aceasta, el a amintit că tradiţia de a sărbători Anul Nou a venit, de asemenea, de peste hotare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?