Afiș cultural pentru 30 octombrie

Afiș cultural pentru 30 octombrie
Fotо: fest.md

Teatru

Cei mici sînt așteptați la ora 11.00. la Teatrul „Licurici” pentru a urmări spectacolul „Licurici”, la Teatrul „A.P. Cehov” – la spectacolul „Mșa și Vitea împotriva chitarelor sălbatice”, iar la ora 12.00 la Teatrul „Luceafărul” – la spectacolul „Gansel și Gretel”.

Teatrul „Mihai Eminescu” invită la spectacolul „Filumena Marturano sau divorț în stil italian”, care va începe la ora 18.00.

Spectacolul „Selfie cu scleroză” se va juca pe scena Teatrului „A.P. Cehov”, începînd cu ora 18.00.

Teatrul „Luceafărul” este gazda spectacolul „Testamentul”, care va începe la ora 18.30.

Spectacolul „Oscar și Tanti Roz” va putea fi urmărit la Teatrul„ Eugene Ionescu”, începînd cu ora 18.30.

Concerte

La filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, începînd cu ora 19.00, va concerta saxofonistul din Israel J. Seven.
Cinema
La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi proiectate peliculele: „Jack Reacher: Never Go Back”, „Inferno”, „#Selfie 69”, „Copii domnișoarei Peregrine: Între două lumi”, „Berzele”.

Expoziții

La Muzeul Național de Istorie a Moldovei au loc expozițiile: „Istoria orașului Riga pe parcursul unui secol: din 1914 pînă în 2014”, „Davele Moldovei”, „Moldova Independentă. Pagini de istorie”, „Icoane din colecții particulare chișinăuiene”, „Comorile trecutului”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Moldova sovietică: între mituri și gulag”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944” și „Natura. Omul. Cultura”.

La Muzeul Național de Artă se desfășoară expozițiile: „Ghenadie Jalbă”, „Antoine Irisse (1903-1957)”.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală este gazda expozițiilor: „Tezaurul brodat cu har” și „Costumul tradițional german – patrimoniu identitar european”.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load