COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

„Voievod” și cîteva ONG-uri îl susțin pe Dodon (VIDEO)

„Voievod” și cîteva ONG-uri îl susțin pe Dodon (VIDEO)

"Воевод" и ряд НПО поддержали Додона (ВИДЕО)
Foto: sputnik.md

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, este cea mai bună candidatură la funcția de președinte al țării.


Mișcarea de Tineret „Voievod”, Centrul pentru Cooperarea Tinerilor, Organizația „Scutul Moldovenesc” și Fundația de binefacere „Radosti” au declarat oficial că susțin în alegeri candidatul opoziției de stînga, informează NOI.md.

Potrivit reprezentanților organizațiilor neguvernamentale, Igor Dodon este unicul candidat capabil să îmbunătățească situația economică în țară și bunăstarea cetățenilor. „Nu trebuie să rămînem indiferenți, pentru că de alegerea noastră depinde viitorul nostru. Este un joc de șah al politicienilor în care Igor Dodon arată cel mai bine. Maia Sandu s-a compromis în cazul «furtului secolului» și în timpul activității la Ministerul Educației”, a menționat președintele Mișcării de Tineret „Voievod”, Nicolae Pascaru.

Președintele Mișcării obștești „Scutul Moldovenesc”, Igor Sîrbu, le-a sugerat cetățenilor în nici un caz să nu boicoteze alegerile. „Dacă nu vom vota, vom fi vinovați pentru toate eșecurile ulterioare. Votîndu-l pe Igor Dodon, vom face alegerea corectă. El are o experiență profesională bogată și știe ce trebuie de întreprins pentru a transpune în viață speranțele noastre”, a declarat Sîrbu.

Alegerile directe ale președintelui Republicii Moldova vor avea loc duminică, 30 octombrie. Potrivit sondajelor sociologice, favoriții cursei sînt Igor Dodon și Maia Sandu.Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load