Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Doi milionari s-au trezit într-un mare scandal (FOTO)

28 oct. 2016,, 12:10   Externe
4125 0

Foto: libertatea.ro

Matias Garfunkel, un milionar argentinian, și soția lui, Victoria Vannucci, de profesie fotomodel și fostă jucătoare de tenis, stabiliți în SUA, au isterizat mapamondul, după ce au apărut pe Twitter poze cu ei dintr-o vacanță din Africa, în care s-au fotografiat lîngă animalele moarte pe care le-au vânat.


Un utilizator anonim de Twitter, ce folosește userul ‘Menajerele lui Garfunkel’, a publicat imagini scandaloase din vacanța celor doi din Africa din 2011. Afaceristul, în vîrstă de 42 de ani, și soția lui, mult mai tînără, pozează zîmbind alături de lei, tigrii, crocodili, rinoceri și hipopotami morți, pe care se pare că i-au vînat cu o pușcă cu lunetă, cu care Matias apare în poze. Cei doi s-au pozat cu trabucuri, în timp ce stau pe animalele trofeu. Din cauza acestor fotografii șocante, afaceristul, în vîrstă de 42 de ani, și soția lui, mult mai tînără, 33 de ani, s-au trezit peste noapte, în centrul unui scandal mediatic uriaș.

Cuplul a făcut plîngeri la poliție. Cei doi au spus inițial că angajații din casa lor au furat pozele și le-au publicat, iar ulterior au spus că au fost victimele unui atac cibernetic și au cerut autoritățile să înceapă o anchetă în acest caz.

„Îmi pare așa de rău, cînd văd oameni zîmbind lângă animalele pe care le-au ucis. Tristețe pură și indignare” sau „Garfunkel and Vannucci: au o grămadă de bani și puțin creier. Au ucis animale pentru distracție într-un safari”, sînt doar cîteva dintre comentariile pe care le-au făcut vedetele de televiziune despre cei doi.

În urma criticilor, Matias și-a cerut scuze pentru fotografii, spunînd: „Am crescut într-un mediu în care vînatul era un sport normal”.

Garfunkel este văzut ca un milionar și un om de afaceri controversat ce făcea parte din cercul fostuui președinte al Argentinei, Cristina Fernandez de Kirchner. Numele acestuia a apărut anul acesta și în sandalul „Panama Papers”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?