X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ghilețchi: Electoratul proeuropean este bulversat

27 oct. 2016,, 11:30   Politică
8924 18
Foto: noi.md

În urma deciziei anunțate ieri de Marian Lupu, dar și a reacției inadecvate a Maiei Sandu, o mare parte din electoratul proeuropean a rămas bulversat, susține candidatul independent Valeriu Ghilețchi, citat de NOI.md.


„Este important să nu creăm confuzie în rîndul alegătorilor, în ajunul alegerilor. Or, ceea ce s-a întîmplat ieri a bulversat o mare parte din electoratul proeuropean. O retragere unilaterală, necoordonată cu cel pe care vrei să-l susții și o respingere neînțeleaptă a susținerii a lăsat alegătorii într-o ceață densă cu cîteva ore înainte de alegeri”, a declarat Ghilețchi.

Fostul deputat PLDM a anunțat că nu se va retrage din cursa electorală, argumentînd că el este unicul candidat proeuropean conservator, care susține valorile tradiționale, spre deosebire de liderul PAS. Totodată, Ghilețchi s-a expus critic și în privința liderului socialiștilor, Igor Dodon, acuzîndu-l că mimează promovarea valorilor creștine.

„Doamna Sandu a respins sprijinul unui important segment de electorat conservator. Nu mă retrag din această campanie, dar sînt și mai hotărît să lupt, fără a sacrifica valorile familiale. Domnul Dodon este prin definiție antieuropean. Mai mult decît atît, nu cred că un lider care în trecutul său sovietic era împotriva lui Dumnezeu poate promova astăzi valori creștine în mod autentic”, a adăugat Valeriu Ghilețchi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?