X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Experienţe digitale la Orange Smart Store de la Rezina ©

26 oct. 2016,, 10:02   Business
1677 0
Foto: noi.md

Orange Moldova a inaugurat primul smart store regional, la Rezina. Magazinul a fost creat după un concept inovativ şi răspunde în totalitate aşteptărilor vizitatorilor.


Aici, clienţii trăiesc experienţe de cumpărare incomparabile: timp redus pentru soluționarea cerințelor, o abordare personalizată a ofertelor, acces la cele mai inovative produse și soluții pentru petrecerea cât mai plăcută a timpului de așteptare, cu acces liber la Internet prin Wi-Fi. Magazinul are un design inspirat din viaţa de zi cu zi şi este perfect pentru comunicarea multidimensională.

O nouă experiență de cumpărare


Cu o suprafaţă de peste 60 de metri pătraţi, magazinul este amenajat într-un stil cald şi primitor. Întreg designul a fost dezvoltat pentru a încuraja dialogul și pentru a-i invita pe clienți să descopere cele cinci zone principale ale magazinului. Acestea reflectă diferite medii în care folosim tehnologia: stare de bine, familie, în mişcare, distracţie şi afaceri.

Smart store-ul este împărțit în câteva zone comerciale. Biroul de operațiuni rapide este dedicat persoanelor ce vin la magazin pentru operațiuni simple, efectuate într-un ritm mai alert, spre exemplu pentru cei interesați de schimbarea tipului de SIM.




În zona business, persoanele juridice se bucură de deservire personalizată şi primesc tot suportul consultantului, pentru a identifica cele mai avantajoase soluţii pentru afacerile lor.

În zona de atracție, clienţii se pot familiariza cu o gamă largă de smartphone-uri, laptopuri, tablete sau alte dispozitive din portofoliul Orange, ce pot fi testate în regim live. De asemenea, în magazin se regăseşte o gamă largă de peste 250 de accesorii inteligente, precum boxe audio fără fir, ceasuri, roboţei, brăţări etc.

În zona de relaxare, clienţii se pot bucura de acces gratuit la Internet prin Wi-Fi, la terasa special amenajată în faţa magazinului.

Smart shop-ul Orange este vizitat de aproximativ 3 000 de clienți lunar. Din 3 octombrie, toţi sunt aşteptaţi să descopere un nou concept de magazin, care să le aducă o experiență de cumpărare cu totul surprinzătoare.Smart Store-ul de la Rezina este cel de-al treilea magazin inovativ deschis de Orange în Moldova, iar până la sfârşitul anului, de aceleaşi experienţe se vor bucura şi locuitorii din alte regiuni ale ţării.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?