X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Acest bărbat a supravieţuit fără mîncare timp de 382 de zile

24 oct. 2016,, 16:21   Externe
2683 0

Foto: evz.ro

Angus Barbieri nu a mîncat nimic timp de 382 de zile, pînă la sfîrşitul zilei de 22 iulie 1966. În cazul lui Barbieri există foarte puţine documente, cîteva ziare vechi şi un raport medical publicat în revista medicală Postgraduate, în 1973.


Conform raportului, Barbieri a mers la departamentul de medicină din cadrul Royal Infirmary din Dundee, Scoţia, cu un an înainte de eveniment, pentru a cere ajutor. În acel moment tînărul era ,"groaznic de gras'', conform medicilor. Acesta cîntărea 206 kilograme, iar doctorii i-au cerut să renunţe la mîncare pentru cîteva zile. După ce zilele au devenit săptămîni, Barbieri şi-a dorit să continue programul. Absurd şi totodată riscant, ,,postul'' pentru mai mult de 40 de zile este considerat extrem de periculos, însă acesta dorea să ajungă la greutatea dorită de 81 de kilograme, aşa că a continuat dieta, potrivit descopera.ro.

Bărbatul a ţinut dieta în mare parte acasă, ducîndu-se la spital doar pentru analize şi verificări. Analizele la sînge au demonstrat că era funcţional deşi era hipoglicemic, fapt ce i-a asigurat pe medici că tînărul nu mînca.

Barbieri consuma vitamine cîteodată în timpul dietei, inclusiv potasiu şi suplimente cu sodiu. Acestuia i-a fost permis să bea cafea, ceai, apă minerală. Acesta a afirmat că uneori punea puţin lapte sau zahăr în cafea sau ceai, în special în ultimele săptămîni din dietă. La sfîrştiul postului, acesta a ajuns la greutatea dorită, de 81 de kilograme.

Postul lui Scotsman este un exemplu extrem de înfometare, dar a existat un bărbat numit Dennis Galer Goodwin, ce a ţinut greva foamei timp de 385 de zile, pentru a-şi susţine nevinovăţia atunci cînd a fost încarcerat pentru viol. După a 385-a zi acesta a fost hrănit forţat printr-un tub.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?