Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

CEO-ul Apple a fost luat în calcul pentru a fi partenerul de cursă al lui Clinton

20 oct. 2016,, 00:00   Externe
2850 0
Глава Apple может стать вице-президентом США
Foto: poliksal.ru

CEO-ul Apple Tim Cook a fost luat în calcul pentru a fi partenerul de cursă al lui Hillary Clinton, în cursa pentru Casa Albă.


Mai exact, echipa de campanie a democratei a fost cea care s-a gîndit la Tim Cook, potrivit unor e-mailuri private publicate de WikiLeaks, relatează AFP.

Informația a ieșit la iveală după ce Wikileaks a publicat e-mailurile lui John Podesta, șeful de campanie al lui Clinton. Acesta a avut de asemenea în vedere să-i propună postul de vicepreşedintă lui Mary Barra de la General Motors, fondatorului Microsoft Bill Gates sau soţiei acestuia Melinda, potrivit unui e-mail din 12 martie.

Conversaţiile publicate de WikiLeaks nu precizează dacă această pozişie a fost efectiv prezentată şefilor acestor companii sau cum au reacţionat aceştia.

„Am făcut o primă listă de persoane pe care este judicios să o examinăm”, anunţa simplu Podesta.

În acest e-mail, cu subiectul „persoane care merită o privire”, Podesta îi include pe lista sa şi pe foştii pretendenţi şi rivali ai lui Clinton în alegerile primare democrate senatorii Bernie Sanders şi Elizabeth Warren, o critică dură a Wall Streetului şi o personalitate importantă a aripii stîngi a partidului.

Pînă la urmă senatorul Tim Kaine a fost ales, la sfîrşitul lui iulie, partener de cursă al candidatei democrate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?