Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Clinton este acuzată că a furat mobilier de la Departamentul de Stat

19 oct. 2016,, 10:40   Externe
2038 0

Клинтон была уличена в краже мебели из Госдепа
Foto: unian.net

Hillary Clinton este acuzată că a furat mobilier de la Departamentul de Stat pe care îl ducea în locuința ei din Washington.


Într-un document secret dat recent publicității, un agent FBI face acuzații grave la adresa candidatei democrate la alegerile prezidențiale.

Agentul, care și-a păstrat anonimatul și s-a ocupat de securitatea lui Hillary Clinton în perioada în care aceasta a fost secretar de stat, a făcut această afirmaţie în cadrul anchetei privind folosirea serverului privat de email de către democrată în perioada în care a condus diplomaţia americană.

„La începutul mandatului lui Clinton ca secretar de stat, ea şi membrii echipei ei au fost văzuţi luînd lămpi şi piese de mobilier din Departamentul de Stat, care au fost transportate la reşedinţa ei din Washington D.C.”, se arată în documente. Cu toate acestea, agentul, de sex masculin, a precizat că „nu ştie dacă aceste obiecte au fost returnate Guvernului la plecarea lui Clinton de la Departamentul de Stat”, potrivit FBI.

Departamentul de Stat susține că acuzațiile sînt false


Departamentul de Stat a infirmat acuzațiile, precizând că s-a făcut inventarul în biroul lui Hillary, înainte și după timpul ei ca secretar de stat, și nu a lipsit nimic din birou, precizînd că fosta prima doamnă a luat doar lucrurile ei personale pe care le adusese ea să-și decoreze biroul. .

Cu toate acestea, soții Clinton au fost acuzați în trecut că au plecat de la Casa Albă cu mobilier care nu era al lor și cadouri în valoare de 190.000 de dolari, cînd Bill a terminat al doilea mandat de președinte în 2001.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?