Afiș cultural pentru 15 octombrie

Afiș cultural pentru 15 octombrie
Афиша на 15 октября
Foto: moldovenii.md

Teatru


Cei mici sînt așteptați la ora 11.00 la Teatrul „Licurici” pentru a urmări spectacolul „Doctorul Aumădoare”, iar la ora 12.00, la Teatrul „De pe strada Trandafirilor” – la spectacolul „Prințul Aladdin”.

Tot la Teatrul „De pe strada Trandafirilor” se va juca și spectacolul „Scumpa noastră Elena Sergheevna”, care va începe la ora 18.00.

Teatrul „Mihai Eminescu” invită la spectacolul „Casa mare”, la ora 18.00.

Teatrul „A.P. Cehov” va fi gazda spectacolului „Nopți albe”, care va începe la ora 18.00.

Cinema


La cinematografele Patria Loteanu și Patria-Multiplex vor fi proiectate peliculele: „Colectorul”, „Copiii domnișoarei Peregrine: Între două lumi”, „Eroi în largul mării”, „Hoți de geniu”, „Duelistul”, „Berzele”.

Expoziții


La Muzeul Național de Istorie a Moldovei au loc expozițiile: „Istoria orașului Riga pe parcursul unui secol: din 1914 pînă în 2014”, „Davele Moldovei”, „Moldova Independentă. Pagini de istorie”, „Icoane din colecții particulare chișinăuiene”, „Comorile trecutului”, „Arme și echipament militar – o evoluție în timp”, „Moldova sovietică: între mituri și gulag”, „Istorie și civilizație”, Diorama „Operația Iași-Chișinău. 1944” și „Natura. Omul. Cultura”.

La Muzeul Național de Artă se desfășoară expozițiile: „Ghenadie Jalbă”,„Antoine Irisse (1903-1957)”.

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală este gazda expozițiilor: „Tezaurul brodat cu har” și „Costumul tradițional german – patrimoniu identitar european”.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load